Απεβίωσε o Sean Price

Πολλοί δεν το πιστεύουν ακόμα αλλά δυστυχώς ο Sean Price απεβίωσε νωρίς εχθές το πρωί στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν , το Σάββατο 8 Αυγούστου , 2015 σε ηλικία 43 ετών . Η αιτία του θανάτου είναι προς το παρόν άγνωστη , αλλά αναφέρθηκε ότι πέθανε ύπνο του . Έχει αφήσει πίσω του την σύζυγό του, τα τρία παιδιά του και όχι μόνο καθώς η αγάπη του κόσμου φαίνεται ότι είναι τεράστια καθώς από την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του τα social media έχουν πάρει φωτιά από posts για το συγκεκριμένο θέμα.
Πάμε να δούμε λίγο για όσους δεν ξέρουν ποιος ήταν ο Sean Price:
Ήταν ένας αγαπημένος καλλιτέχνης rap, τιμούσε την Ελλάδα με lives το τελευταίο live του στην Ελλάδα ήταν το 2014 28/9 στα πλαίσια του tour του στην Ευρώπη.

 

Ήταν το 1/2 της ομάδας Heltah Skeltah , ένα βασικό μέλος των Boot Camp Clik , και ένας επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης, γνωστός απλά ως Sean Price. Ενεργός στην  rap μουσική απο το το 1993.
Ένα μέλος του underground hip hop crew Boot Camp Clik , Ο Sean Price εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο άλμπουμ του SMIF – n – Wessun το 1995 με τίτλο Da Shinin »

https://www.youtube.com/watch?v=CPAKaXqWvWQ

Το 1996 ως το ήμισυ των Heltah Skeltah , όπου κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Nocturnal απο την Duckdown Records.

https://www.youtube.com/watch?v=C0lKxbmT_Wo

Οι Heltah Skeltah αργότερα βγάλανε 2 ακόμα άλμπουμ το Magnum Force 1998 και DIRT του 2008, Στη δεκαετία του 2000 , ο Sean Price θα εδραιώσει τον εαυτό του ως μια ισχυρή δύναμη στο underground hiphop. Το 2005 o Sean Price κυκλοφόρησε  πρώτο σόλο άλμπουμ του Monkey Barz,

Ακολουθεί το 2007, με το Jesus Price Supastar και αργότερα με το Mic Tyson το 2012 . Επίσης, εμφανίζεται στο game: NBA2K11 ως playable χαρακτήρας σε street mode. Το 2011 , ο Sean Price ήταν κριτής στο Ultimate MC στην τηλεόραση μαζί με Royce da 5’9 ” , Organik ,Planet Asia , και Pharoahe Monch . Το 2011 ίδρυσε την ομάδα Random Axe  με  Guilty Simpson και παραγωγό τον Black Milk.

Sean Price R.I.P μεγάλη απώλεια για το hip hop δύσκολο να το πιστέψεις μα είναι αλήθεια παρακάτω video απο live εμφανίσεις του στην Ελλαδα.

rapnroll.grlogo

 

 


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail