ΓΕΛΩΣ – ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ (10.02.2015)

O Γέλως επιστρέφει δυναμικά για ένα ακόμα ολοκληρομένο LP όπου αυτή την φορά υπάγεται σε μία ιδιαιτερότητα. Εν έτη 2015, για πρώτη φορά ο Γέλως προσφέρει έναν δίσκο με 14 tracks εντελώς δωρεάν μέσω του αυτού του site όπου μετά από πάρα πολλές δυσκολίες το project έφτασε στην τελική του μορφή και είναι διαθέσιμο. Πολλά έχουν αλλάξει από την περίοδο που κυκλοφόρισε το Μεταξύ Ουρανού και Γης αλλά αυτό που απέμεινε είναι η αγάπη για αυτό το είδος μουσικής όπου παρόλες τις κακουχίες από διάφορους «φίλους» και καταστάσεις, το Εκτός Ορίων είναι πλέον γεγονός.

Mε αυτό το project γιορτάζούμε την 15 χρόνια παρουσία του Γέλου στο Ελληνικό hiphop όπου ακούγοντάς το ο ακροατής θα καταλάβει ότι δεν αλλάζει στα πιστεύω του και θα προσπαθεί πάντα να το κουβαλάει στις πλάτες του.

Συντελεστές:

Ο Γέλως φυσικά έχει γράψει τους στίχους σε όλα τα tracks όπου σε 5 από αυτά συμμετέχουν οι Λόγος Απειλή, Armado, Esterina, Spike 69 & Detro. Μουσικά ο Dj Bedman έχει φτιάξει την παραγωγή σε 12 tracks, μία συμπαραγωγή με τον Εισβολέα και μία μουσική παραγωγή όπου ανήκει στον RSN. Για τα cuts & scratches του δίσκου υπεύθυνοι είναι οι Dj Royal K, Rsn και ο Dj Bedman. Ο προγραμματισμός των τραγουδιών για την τελειοποίησή τους έγεινε ενίοτε από τον Dj Bedman, τον Rsn, τον Γέλω με τον Rsn αλλά και τον Ειβολέα με τον Γέλω. Για τη μείξη αλλά και το mastering του album υπεύθυνος είναι ο Rsn.

Ευχαρηστούμε:

Tον Λόγο Απειλή για την συμμετοχή του στο «Αναζήτηση στο χρόνο», τον Αrmado στο «Ο έξυπνος και ο πονηρός», την Εστερίνα για το «Κανείς δεν αγγίζει», τον SPIKE 69 για το «Όλα είναι υπέρ σου» και τέλος τον Detro για το track «Η μάχη». Tώρα ότι και να πούμε για αυτούς τους 5 καλλιτέχνες είναι λίγο για να εκφραστεί εδώ αφού θεωρούμε και τους 5 μοναδικούς σε αυτό που κάνουν. Τους ευχαρηστούμε θερμά που συμμετήχαν στο Εκτός Ορίων και έδωσαν το δικό τους στίγμα στο να κατασκευαστεί αυτό το album. Επίσης θέλουμε να ευχαρηστήσουμε τον RSN για την συμμετοχή του στο δίσκο από τον τομέα της μουσικής παραγωγής, για τα scratches αλλά και για να αποκτήσει μουσική ταυτότητα όλο το project από την σκοπιά του music engineering. Επιπλέον τον Εισβολέα για την συμπαραγωγή στο track«Να ‘μαι πάλι».

red_downloadnow

 


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail