Στις 5 Ιούνη έσκασε ο τελευταίος δίσκος της αγαπημένης μας ψυχεδελικής παρέας από το Brooklyn, των Flatbush Zombies.

Η πρώτη τους αποκλειστική δουλειά από το 2018, δια χειρός Erick the Architect έχουμε ως συνήθως είναι μια μίξη επιθετικών vocals, ψυχεδελικών στίχων με διάφορες δόσεις από conscious θεματολογία, σε αυτό τον δίσκο ίσως περισσότερη από κάθε άλλη φορά, καθώς έσκασε στα μέσα των διαδηλώσεων για την δολοφονία του George Floyd.

Επίσης αισθητή είναι η συνεχής αναφορά στο πόσο πολύ το τρίο αγαπάει τα ψυχεδελικά ναρκωτικά, με τον Meechy και τον Zombie να μπλέκουν τα 2 αγαπημένα τους θέματα γραμμή προς γραμμή. Τα beats του Erick είναι συνήθως mellow αλλά όποτε χρειάζεται να μπουν οι επιθετικές μπάρες για να γυρίσει λίγο περισσότερο σε wildstyle η φάση, η δουλειά γίνεται άψογα.

Τα beats μάλιστα στην προκειμένη κάνουν κάτι περισσότερο από το να δίνουν απλώς τον τόνο, δημιουργούν εικόνες, που ακολουθούν την ψυχεδέλεια των Flatbush και τα visuals (όπου αυτά υπάρχουν) συνθέτουν ένα αρκετά ονειρικό τοπίο, μέσα στο οποίο ο Zombie Juice με την απαλή του φωνή συνήθως μας υπνωτίζει και ο Meechy Darko με την αγριάδα του συνήθως μας επαναφέρει στην πραγματικότητα.

★★★★★★★☆
Ένα ήπιο 7.5/10 λοιπόν για το νέο EP των Zombies


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Norfsider

"Κάποιες φορές ακούω ραπ, κάποιες φορές παίζω video games, κάποιες φορές διαβάζω κόμιξ αλλά πάντοτε μισώ την αστυνομία"