Το halftime show του φετινού Super Bowl ήταν μια συνάντηση θρύλων της rap και hip hop μουσικής. Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent, Mary J. Blige & Kendrick Lamar έδωσαν μια άλλη οπτική στο halftime show και πολλοί υποστηρίζουν πως είναι το καλύτερο της διοργάνωσης μέσα στα χρόνια. Μεγαλοπρεπές όπως κάθε άλλο, με μια εφευρετικότερη σκηνοθετική ματιά όμως.

Το show άνοιξαν τα δύο ιερά τέρατα Snoop Dogg και Dr. Dre ερμηνεύοντας τα «The Next Episode» και «California Love», συνοδευόμενοι από μουσικούς και πληθώρα χορευτών σε έναν εναέριο χάρτη των δρόμων του Compton και μέσα στα σπίτια του σκηνικού.

Ο 50 Cent ξεκίνησε την ερμηνεία του τραγουδιού τραγουδώντας ανάποδα, κρεμασμένος από το ταβάνι, αναβιώνοντας έτσι το video του 2003 για το In Da Club.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η Mary J. Blige ερμηνεύοντας τα «Family Affair» και «No More Drama», με μια εκπληκτική και εκρηκτική χορογραφία.

Την διαδέχτηκε επί σκηνής ο Kendrick Lamar με μια στρατιά από ζόμπι να τον συνοδεύουν ενώ ερμήνευε το «M.A.A.D City» και το «Alright».

Σειρά είχε ο Eminem, ο οποίος πραγματικά αποθεώθηκε. Ερμήνευσε το «Lose Yourself» και ενώ στο πιάνο βρισκόταν ο Dr. Dre γονάτισε, θυμίζοντας έτσι την κίνηση του του πρώην quarterback Colin Kaepernick , ο οποίος το 2016 με την ίδια κίνηση έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα ενάντια στην αστυνομική βία και τις επιθέσεις κατά μαύρων στις ΗΠΑ.

Το halftime show του Super Bowl πέρα από το υπερθέαμα, για πρώτη φορά έδωσε το βήμα για ένα βροντερό μήνυμα.

Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
1
lol
fail fail
0
fail