Ενημέρωση για αλλαγή ημ/νίας HIP HOP IS ALIVE VOL.2

⚠️New Date: ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12 – ARCH CLUB LIVE STAGE:

Σας ενημερώνουμε πως το Hip Hop is Alive vol.2 που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 23, Δεκεμβρίου στο Arch Club -Live Stage μεταφέρεται μια εβδομάδα αργότερα Σάββατο 30, Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο! 

Περισσότερες πληροφορίες για κατόχους εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά εισιτήρια:

Όσοι/ες έχετε προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο ισχύει κανονικά για την νέα ημερομηνία 

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην νέα ημερομηνία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο support@tmrgoc.com αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας για να γίνει επιστροφή χρημάτων.

⚠️Αιτήματα επιστροφής χρημάτων γίνονται μέχρι Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023.

Hard copy tickets:

Όσοι/ες έχετε προμηθευτεί hard copy δε χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια, τα εισιτήριά σας ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στη νέα ημερομηνία θα πρέπει να επιστρέψετε το εισιτήριό σας στο σημείο από όπου το προμηθευτήκατε και να σας γίνει εκείνη τη στιγμή επιστροφή των χρημάτων. 

⚠️Επιστροφές χρημάτων γίνονται μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

❤️ Όσοι/ες έρχονται στην είσοδο με εισιτήριο που αναγράφει πάνω την παλιά ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν με άλλο ένα άτομο μαζί τους δωρεάν. 

🎫 Η προπώληση για τη νέα ημερομηνία θα συνεχιστεί μόνο ηλεκτρονικά στο more.com

🙏Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας περιμένουμε όλους και όλες σε ένα hip hop event που δεν πρέπει να χάσει κανείς!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Pakis

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 99 στην Αμφιλοχία και μεγαλωμένος στην αγροτική επαρχία της Αιτωλοακαρνανίας. Από πολύ μικρός κόλλησε το μικρόβιο της ραπ καθώς στην ηλικία των 4, μέσω της τηλεόρασης αρχικά και έπειτα μέσω κάποιου μεγαλύτερου ξαδέρφου του, γνώρισε και αγάπησε τους Goin’ Through, τους Nevma και τους Stavento. Κάπου κοντά στα 12 με 13, γνώρισε κάποια πιο underground ονόματα, όπως Ραψωδός φιλόλογος και Βήτα Πεις, από τον μεγαλύτερο αδερφό του και εκεί ερωτεύτηκε την rap. Ωστόσο, το digging αυτής της μουσικής δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς δεν υπήρχε internet στο σπίτι και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι συνομήλικοί του που άκουγαν τότε rap. Έτσι, όταν έβρισκε internet κατέβαζε όσο το δυνατόν περισσότερα τυχαία τραγούδια έβρισκε των αγαπημένων του καλλιτεχνών και ύστερα στο σπίτι καθόταν και τα έλιωνε. Κάπου τότε θα αρχίσει να γράφει τις δικές του ρίμες με το όνειρο να γίνει ένας σπουδαίος rapper. Στα 17, θα κάνει τις πρώτες του απόπειρες στο χώρο του beatmaking από εφαρμογές στο κινητό, μιας και δεν υπήρχε υπολογιστής στο σπίτι. Πλέον, σπουδάζει ηχοληψία στο Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας της Κέρκυρας, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο εξασκείται πάνω στον τομέα του producing beatmaking από τον προσωπικό του υπολογιστή και ταυτόχρονα αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν την ελληνικό rap μουσική. Στόχος του είναι όταν τελειώσει τις σπουδές του, να ανοίξει το δικό του studio ηχογράφησης ενώ μεγάλο του όνειρο είναι να δημιουργήσει μια δισκογραφική εταιρία όπου θα βοηθήσει τους καλλιτέχνες να προωθήσουν την μουσική τους και να μπορούν να ζουν από αυτήν.