Κυκλοφόρησε σήμερα 25 Ιουλίου η deluxe version του posthumous album «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» του Mad Clip και αποτελείται από 23 κομμάτια. Η deluxe έχει δηλαδή 6 επιπλέον κομμάτια από την κανονική έκδοση του album η οποία πέραν των μουσικών πλατφορμών στων οποίων μετράει εκατομμύρια streams, βγήκε πρόσφατα και κάνει νούμερα και στο YouTube.

Στην ανανεωμένη αυτή έκδοση του δίσκου παρατηρούμε στο 18ο κομμάτι με τίτλο «Paparazzi» μια διεθνή συνεργασία με τον Uncle Murda από G-Unit Records με παραγωγή του Ortiz. Μετά ακούμε το γνωστό solo κομμάτι του Mad Clip με beat του Mazerati, το «Συνθήκες» και στη συνέχεια ο FY συμμετέχει στο κομμάτι «Αν Μ’ Αγαπάς» παραγωγής BeTaf Beats. Έπειτα ακούμε με παραγωγή του Sinister το κομμάτι «No Stress» με συμμετοχή του Strat και η ροή του album συνεχίζεται με feat. του μέλους του BCC, τον Immune στο κομμάτι «Taliban». Ο δίσκος κλείνει με το «Shake It – Remix», μια διασκευή του «Shake It» (που το ξέρουμε από την απλή έκδοση) με feat. του Dirty Harry και παραγωγή από τους MUNEYLXRD και WhiteShadow.

Τέλος, το artwork του δίσκου έχει επιμεληθεί ο Sake και είναι σχεδόν το ίδιο με της κανονικής έκδοσης με μόνη αλλαγή στο χρώμα (από κόκκινο σε μπλε) και φυσικά την αναφορά της deluxe version πάνω του. Όλα τα έσοδα από το album πηγαίνουν στην οικογένεια του Mad Clip. Μπορείτε να το κάνετε stream στο Spotify κι αναμένεται η κυκλοφορία του σύντομα στο YouTube.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
3
omg
love love
7
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail