Guerilla Radio @M-wordradio.gr + Συνέντευξη

                Είναι κάποια βράδια μέσα στην εβδομάδα που έχεις κάτσει στον υπολογιστή σου και σερφάρεις, βλέπεις διάφορα, γράφεις διάφορα σκοτώνεις την ώρα σου γενικά. Την ίδια ώρα δυο παιδιά από τον Πειραιά ο Λιόλιος και ο Γραφικός συναντιούνται στο studio του m-wordradio.gr και ξεκινάμε την εκπομπή τους με όνομα Guerilla Radio. Πολύ μουσική, καλή μουσική, χιούμορ, επικαιρότητα, καλεσμένοι και πολλά ακόμα που θα μας τα πουν τα παιδιά στην παρακάτω συνέντευξη τους στο rapnroll.gr. Ακούστε τους Guerilla Radio στο m-wordradio.gr κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Συνέντευξη Guerilla Radio

10872447_10205515236860907_2143907013_n

 

  • Πείτε λίγα λόγια για τον εαυτό σας (ονόματα, ασχολίες κτλ)

 

– Λιόλιος: Είχα πολλά διαφορετικά ονόματα ανά τους αιώνες αλλά αυτό που χρησιμοποιώ τα τελευταία 300 χρόνια είναι το Δημήτρης Λιόλιος που στα αρχαία σουμεριακά σημαίνει: αυτός που νομίζει ότι είναι cool αλλά δεν είναι και τόσο πολύ αλλά μερικές φορές κάνει καλά αστεία. Είμαι 22 και σπουδάζω Θεολογία (Insert laugh track here) και προσπαθώ να πείσω τον κόσμο ότι είμαι αστείος κάνοντας κατά κοινή ομολογία μέτριο stand-up comedy.

– Γραφικός: Ονομάζομαι Γραφικός,κατά κόσμον Δημήτρης Τρίμμης.Είμαι 20 χρονών και σπουδάζω Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών στο ΤΕΙ Αθηνών.Το μεγάλο μου πάθος είναι να χαράσσω άσπρο χαρτί με ένα μολύβι ακούγοντας μουσική και αν έχω ένα όνειρο αυτό είναι να φτάσει ο κόσμος στο σημείο να «σκοτώνει» ένα βιβλίο τη μέρα

.

  • Κατ’ αρχήν, πώς και ασχοληθήκατε με το web radio;

– Λιόλιος: Ξεκίνησα χωρίς να το περιμένω ή να το επιδιώξω. Ήταν μια στιγμή που μπορεί να συνοψιστεί με την φράση: γιατί όχι. Θεώρησα ότι το Web radio είναι μια ελεύθερη πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορώ να εκφραστώ χωρίς περιορισμούς κάνοντας όλους τους φίλους μου να ακούσουν την γνώμη μου ενω παράλληλα είναι αναγκασμένοι να ακούσουν την μουσική που μ’αρέσει.

– Γραφικός: Πάντα μου φαινόταν ότι το ράδιο ένωνε φωνές,συντόνιζε μυαλά,συνέδεε συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων.Οπότε μόλις μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ.

  • Είχατε ξανά ασχοληθεί με το ραδιόφωνο στο παρελθόν ο καθένας ξεχωριστά;

 

-Λιόλιος: Το Guerilla είναι η πρώτη μου επαφή με το Web radio.

-Γραφικός:Όχι μέχρι να με καλέσει ο Δημήτρης να παρουσιάσω μαζί του το Guerilla Radio

.

  • Πόσο καιρό το Guerilla Radio είναι οn air και σε ποιό web radio μπορούμε να σας ακούσουμε ;

– Το Guerilla Radio είναι στον αέρα εδώ και περίπου 2 χρόνια και εκπέμπουμε από το M-wordradio.gr

  • Ποιό είναι το ύφος της εκπομπής και τι μουσική μπορεί να ακούσει ο ακροατής

 

-To ύφος της εκπομπής έχει αλλάξει με τον καιρό.Προσπαθούμε να ανανεώνουμε τη δομή της εκπομπής με νέες στήλες και θέματα,κυρίως γύρω από τον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας της Ελλάδας και του gaming.

Όσων αφορά τη μουσική,ο κύριος άξονας είναι η ροκ και χιπ χοπ σκηνή.Από εκεί και πέρα,έχουμε παίξει από το theme song των Pokemon μέχρι Snik (γιατί είναι Puff Green BOY!)

10850659_10205515236780905_1319178299_n

  • Εσείς ακούτε ραδιόφωνο στον ελεύθερο χρόνο σας;

– Λιόλιος: Κάποιες φορές αλλά ποτέ κάτι συγκεκριμένο.

-Γραφικός: Εγώ ακούω Dirti φμ.Πολύ καψούρα.

7)    Λίγα λόγια για το M-word Web Radio

-Το Μ-Word Web Radioαποτελεί μια νέα multimedia πλατφόρμα προσανατολισμένη στην τέχνη και τους ανθρώπους της, όπου μέσα από πρωτότυπες παραγωγές (ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές,web video & άρθρα) μας καλεί να γνωρίσουμε καλλιτέχνες που έχουν σχέση με όλες τις εκφάνσεις της μουσικής βιομηχανίας, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της συγγραφής και των εικαστικών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον σταθμό που μας επιτρέπει να εκφραστούμε ελεύθερα μέσω της μουσικής και για την στήριξη που μας προσφέρει σε κάθε μας προσωπικό project.

Guerilla Radio λοιπόν, Λιόλιος & Γραφικός συντονιστείτε για να τους ακούσετε στο M-wordradio.gr κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00

rapnroll.grlogofb


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail