Η εκπομπή “The Classic” με τον Blackman στο Rockha Radio είναι κάτι που δεν πρέπει να χάνεις!

Η εκπομπή “The Classic” με τον Blackman φέρνει την βαθιά γνώση της κουλτούρας του Hip Hop και όλων των επιρροών της.

O Blackman είναι b-boy & popper και όντας λάτρης της μουσικής γενικότερα κ και έχοντας μελετήσει και μελετά το Hip Hop σε βάθος φέρνει την κλασσική γνώση στην συχνότητα του Rockha Radio.

© Φωτογραφία από την σελίδα του The Classic – Radioshow στο Facebook

Οι καλεσμένοι της εκπομπής προέρχονται από όλα τα στοιχεία της Hip Hop κουλτούρας που είναι DJing (DJ Sparky T, DJ JimmyMix, DJ Free, DJ Kitten κλπ), MCing (Donald D, Δημήτρης Μεντζέλος, Sifu VERSUS, Karma (Destiny & Magos), Ροή, Ghetto Rock, Andri J κλπ), B-boying & hip hop dance styles (B-boy Cut1, b-boy Taki Rock κλπ) , Graffiti (Tuiyo Frogs), αλλά και Beatbox (Human Drummachine, Breatbox Greece All Stars, Pain).

© Φωτογραφία από την σελίδα του The Classic – Radioshow στο Facebook

Στα παραπάνω έρχονται και άτομα που έχουν να πουν πράγματα πάνω στην κουλτούρα όπως για παράδειγμα οι καταγραφείς της ιστορίας που είναι οι φωτογράφοι (Ζήσης Τσούμπος, Αθηνα Κόρμαλη) καθώς και δημοσιογράφοι που έχουν γράψει για αυτό (Παύλος Τουμπέκης από VICE Greece) ή ότι άλλο σχετικό με Hip Hop (Hip Hop Smile Festival Team).

© Φωτογραφία από την σελίδα του The Classic – Radioshow στο Facebook

Σε μουσικό επίπεδο το hip hop (boom bap, g-funk, grangsta rap, new jack swing, electro funk κλπ) δεν είναι το μόνο που ακούγετε, καθώς γίνονται αναφορές και σε όλες τις επιρροές (funk, jazz, rock, soul, metal, breakbeats, κλπ). Είναι η εκπομπή που έχει κάνει hip hop αφιέρωμα στους Black Sabbath, που έχει παρουσιάσει την σχέση του Hip Hop με το Metal στην 60η εκπομπή με όνομα The Classic Music Psychos, που έγινε με την βοήθεια του Νικήτα από την metal εκπομπή Music Psychos! Είναι η μοναδική εκπομπή που έχει σκοπό να δείξει τι είναι πραγματικό hip hop και στους ανθρώπους εκτός κουλτούρας, με μοναδικά ακούσματα αλλά και μέσα από αφιερωματικές εκπομπές (Clyde Stubblefield, Egotrip’s no1 Songs, Prodigy of Mobb Deep).

© Φωτογραφία από την σελίδα του The Classic – Radioshow στο Facebook

Χιούμορ έχουμε, τρολάρουμε ελεύθερα, καλή παρέα είμαστε!

Ask the teenagers, O’Gs and Ask the kids What they definition of Classic is Timeless, ‘cause age don’t count in the booth And your flow stays submerged in the fountain of youth

Την εκπομπή στηρίζει η Hood Groove Management!

Καθε Παρασκευή συντονιστείτε στο rockharadio.com στις 16:00 για ενα 2ωρο γεμάτο hiphop!

Επικοινωνία : Facebook – The Classic RadioShow
Αρχείο εκπομπών : MixCloud – The Classic Radioshow


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail