Κυκλοφόρησε το album «VOYAGER» του Type One από τους Fly Fellas, και μαζί του έφτασε και το νέο music video για το κομμάτι «Όταν Κλείνομαι». Ο Τype One επιστρέφει με ένα δυναμικό και σκοτεινό άλμπουμ που υπόσχεται να σας ταξιδέψει μέσα από μοναδικά hip hop, grime και dubstep στοιχεία. Ο Digital Monk ανέλαβε τη μίξη του άλμπουμ, ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε από True Sound Studios. Ο Type One είχε ήδη κυκλοφορήσει το κομμάτι «ΠΙΣΣΑ» με το αντίστοιχο music videο δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα και τον ήχο που θα συναντούσαμε στο album.

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του άλμπουμ “VOYAGER”, ο Type One συνεργάστηκε με τον Donny και τον Amarok, μέλη των Fly Fellas, καθώς επίσης και με τον Taseo. Αυτές οι συνεργασίες προσθέτουν μια επιπλέον δυναμική στο άλμπουμ εμπλουτίζοντας τον ήχο με το μοναδικό τους στυλ. Οι Fly Fellas κυκλοφόρησαν επίσης το music video για το τραγούδι «Όταν Κλείνομαι», το οποίο συνοδεύει το άλμπουμ. Το music video έχει σκηνοθετηθεί, εκτελεστεί και επεξεργαστεί από τους συνεργάτες των Fly Fellas, Mindfill & Kronik. Ο τίτλος του κομματιού αντιπροσωπεύει απόλυτα το beat. Είναι ακόμα ένα bass driven beat, με deep και melancholic μελωδία εμπνευσμένη από την underground σκηνή του βροχερού Bristol, και punchy drum beat προσπαθώντας να φέρουν την αρμονία μεταξύ vibey και moody. Το music video απεικονίζει τους στίχους του τραγουδιού είτε με άμεσο τρόπο, μέσω της πορείας των καλλιτεχνών σε ένα βουνό γεμάτο δυσκολίες και την ανάγκη να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους, είτε με πιο αφηρημένο τρόπο, μέσω στοιχείων όπως τα σπασμένα γυαλιά για παράδειγμα, που συμβολίζουν την πρόκληση να αντιμετωπίσει κανείς τον εσωτερικό του κόσμο. Το γεγονός ότι μετά το ταξίδι καταλήγουμε πάλι στην αρχή, ή σε μια νέα αρχή, είναι ένα σημαντικό μήνυμα που υποδεικνύει τον συνεχή κύκλο της μάχης του ανθρώπου με το εγώ του. Έτσι, ανεξάρτητα από το «βουνό» που αντιμετωπίζεις, αντιμετωπίζεις δυσκολίες και έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου.

Από τον σκοτεινό και εντυπωσιακό ήχο του «Όταν Κλείνομαι» μέχρι τις μελωδικές εκρήξεις και τους ρυθμικούς πειραματισμούς του «ΠΙΣΣΑ», το άλμπουμ «VOYAGER» προσφέρει μια ποικιλία συναισθημάτων και μουσικών εντάσεων που θα σας καθηλώσουν. Μπορείτε να ακούσετε το album «VOYAGER» στο Spotify:

Μπορείτε δείτε το video clip «Όταν Κλείνομαι» στο YouTube: 


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail