Ο Obnoxious Kas, παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Οι Προβληματικές Μέρες του Obnoxious Kas».

Ο δίσκος αποτελεί την πρώτη solo ολοκληρωμένη κυκλοφορία του Obnoxious Kas. Το άλμπουμ «Οι Προβληματικές Μέρες του Obnoxious Kas», περιλαμβάνει 20 νέα κομμάτια, που φέρουν την στιχουργική υπογραφή του Obnoxious Kas. Τις μουσικές παραγωγές έχουν επιμεληθεί οι: Loopatic, THeSiGN, Nast, Some1, Low P, Blindspot Catacombs, Dj Erpeto,
Jk1, Karina και Marina of Stixoima. Τις στουντιακές διαδικασίες (mix & master) ανέλαβαν οι Loopatic στο Irish Rocks Studio και ο JK One στο MixDown Studio. Ακόμη, το κομμάτι του δίσκου με τίτλο Κλ.art κυκλοφορεί και σε video clip, σε σκηνοθεσία Θωμά Χατζίογλου.


Κατά την διάρκεια του album έχουν χρησιμοποιηθεί αποσπάσματα ήχου από: τον ρόλο του Walter White στην σειρά Breaking Bad, ηχογραφημένο μήνυμα του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου προς τον Obnoxious Kas, τον ρόλο του Πάνου Μιχαλόπουλου στην ταινία “Η Στροφή, την ραδιοφωνική συνέντευξη του Νικόλα Άσιμου και την ομιλία της Sandra Oh σε κείμενο της Emma Goldman. Ακόμα ακούγεται ηχητικό απόσπασμα από το κομμάτι “Νίκος Πλουμπίδης” της Μαρίας Δημητριάδη.

Τα εξώφυλλα του δίσκου σχεδίασε ο Aikon και τα επεξεργάστηκε ψηφιακά ο Θωμάς Χατζίογλου.
Το album «Οι Προβληματικές Μέρες του Obnoxious Kas» κυκλοφορεί σε όλες τις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες από την Rapnroll Records.

Social Media Obnoxious Kas
Instagram
Youtube
Facebook

Social Media Rapnroll Records:
Instagram
Facebook


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio