Πέρασαν 17 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής «Curtain Call: The Hits» του Eminem και σήμερα βγήκε η δεύτερη η οποία περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες του, νέα και ακυκλοφόρητα τραγούδια. Κυκλοφορεί από τη Shady Records, Aftermath Entertainment και Interscope Records.

Πρόκεται για ένα διπλό album με 34 κομμάτια και την τιμητική του έχει το 7ο album του Eminem το «Recovery» (2010) καθώς 7 τραγούδια έχουν παρθεί από αυτό. Μετά πετυχαίνουμε 5 τραγούδια από το «The Marshall Mathers LP 2» (2013) και άλλα 5 από τον τελευταίο του δίσκο «Music To Be Murdered By» (2020). Ύστερα από 3 κομμάτια από τους δίσκους «Relapse» (2009), «Revival» (2017) & «Kamikaze» (2018) και 2 από το collaboration album με τον Royce da 5’9″ ως Bad Meets Evil το «Hell: The Sequel» (2011) και του soundtrack της ταινίας που κυκλοφόρησε από Shady Records και Interscope Records το «Southpaw» (2015). Εκτός από τα προσωπικά albums του Eminem βρίσκουμε το τραγούδι που συμμέτεχει ο ίδιος στο δίσκο «Love Story» (2015) του Yelawolf το «Best Friend» και το τραγούδι του soundtrack της νέας ταινίας «Elvis» (2022) το «The King And I» σε συνεργασία με τον CeeLo Green.

Φυσικά, αυτό που περίμενε κάθε φανατικός και μη ακροατής του Eminem από τη συγκεκριμένη συλλογή, το ακυκλοφόρητο τραγούδι που είχε ηχογραφήσει το 2009 όπως λέει και ο τίτλος του με τον 50 Cent, το «Is This Love (’09)» και το νέο single με τον Snoop Dogg που τώρα βρήκε στέγη σε αυτή τη συναρπαστική συλλογή, το «From The D 2 The LBC». Να σημειωθεί ότι το album κλείνει με το remix του Mr. Cii του «Rap God». Τέλος, μια κίνηση προώθησης της συλλογής ήταν η κυκλοφορία του video clip «Crack A Bottle» 13 χρόνια μετά.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
4
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail