Ό,τι συμβαίνει στον Βύρωνα, αναπόφευκτα δεν μένει στον Βύρωνα. Με σεβασμό στην παράδοση που θέλει το Hip Hop να ζει και να αναπνέει στην περιοχή, ο KinGorilla8 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Στην Άγρια Δύση» τον Σεπτέμβριο του 2015 και τώρα, 5 περίπου χρόνια μετά, κυκλοφορεί το δεύτερο Αlbum του, με τίτλο 8Χ. Ένα Album που αποτελείται από 8 κομμάτια (ενδεικτικό της σημειολογίας που το συνοδεύει) και το οποίο βαδίζει εξ’ ολοκλήρου στον άξονα του αυθεντικού Hip Hop, με
Beats και ρίμες που «βρωμάνε» Boom Bap και «φωνάζουν» Psycho Realm, Gang Starr, Mobb Deep, Heltah Skeltah, Cypress Hill, Wu-Tang, 2Pac, NTM.
Προπομπό αποτέλεσε το πρώτο από τα 8 κομμάτια του δίσκου “Dr. King/Mr. Gorilla”, το οποίο κυκλοφόρησε σε video clip πριν από την επίσημη κυκλοφορία. 8 κομμάτια λοιπόν, με συμμετοχές από σημαντικούς καλλιτέχνες της εγχώριας Rap σκηνής. Στο 5ο κομμάτι, “Αισθήσεων Πεμπτουσία”, συναντάμε τον Νικόλα από τους Razastarr, στο 7ο “Ο Ουρανός Ας Περιμένει” τον Eversor από τους Phase3, σε μία σπάνια πλέον στιγμή για τον ίδιο, στο μικρόφωνο και όχι στα pads του MPC. Το τελευταίο και ομώνυμο κομμάτι του δίσκου “8Χ” αποτελεί ένα “βυρωνιώτικο” cypher με
8 MCs (η σημειολογία που λέγαμε πιο πάνω), με τους KinGorilla8, Οδυσσέα (Razastarr), JK1 (Phase3), Andri J (Univers), Raptim, Sifu VERSUS, Eversor, Phyrosun και τον DJ Wheel M στα scratches. Τις μουσικές παραγωγές του Album έχει αναλάβει σχεδόν εξ΄ ολοκλήρου ο Rospy L (5 κομμάτια), σε ένα κομμάτι (Αισθήσεων Πεμπτουσία) ο JK1, σε άλλο ένα (Ο Κήπος Της Κολάσεως) ο Eversor και ένα κομμάτι (Σιωπή) είναι σε παραγωγή του ίδιου του KinGorilla8.Ο δίσκος είναι διαθέσιμος στο επίσημο κανάλι του KinGorilla8 στο YouTube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Youtube

Spotify

Λίγα Λόγια για τον KinGorilla8

Με βάση τον Βύρωνα, ο Χάρης ή αλλιώς KinGorilla8 μας πρωτοσυστήθηκε με τις συμμετοχές του στο project «Η γειτονιά γιορτάζει» (σε επιμέλεια του JK One των Phase 3). Με επιρροές από κλασσικούς καλλιτέχνες του διεθνούς Hip Hop αλλά και από εγχώρια θρυλικά ονόματα όπως FF.C, Razastarr, TXC, Παρεμβολές κ.α., η πρώτη του απόπειρα στο μικρόφωνο ήταν πίσω στο 2006, παρέα με τον Αφανή Ήρωα στο δίδυμο «Αστάθμητος Παράγοντας». Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 2 προσωπικούς δίσκους, το «Στην Άγρια Δύση» το 2015 και το «8Χ», το 2020. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συναυλίες σαν Solo Artist, αλλά και στο πλάι των Sifu VERSUS και JK1, ενώ έχει ανοίξει συναυλίες τόσο των 2 παραπάνω όσο του Eversor (Phase3) και του θρυλικού Ευθύμη των TXC.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio