O FI GAMA κυκλοφορεί το πρώτο του Mixtape με remix σε γνωστά και αγαπημένα κομμάτια

Με ένα φλογοβόλο στο εξώφυλλο και ένα παραπλανητικό “Not A Mixtape” γραμμένο επάνω του, ο FI GAMA κυκλοφορεί το πρώτο του Mixtape με τίτλο “Don’t Try This At All (Not A Mixtape)”, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του Studio Album με τίτλο “Υπόσχεση”.

Στο εξώφυλλο που επιμελήθηκε ο Drink Da Milk διακρίνουμε το viral φλογοβόλο της Boring Company του Elon Musk, το οποίο για να μπορέσει να πωληθεί και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με το νόμο η εταιρεία, αναγκάστηκε να το βαφτιστεί “Not A Flamethrower”. Αντίστοιχα, ο FI GAMA παρουσιάζει το νέο του Mixtape, ως “Not A Mixtape”, κάνοντας αρχικά reference στο viral φαινόμενο του φλογοβόλου και έπειτα παρουσιάζοντας τη νέα του δουλειά ως ένα μη Mixtape, για να μπορέσει να είναι πιο εύπεπτο ειδικά στη νέα γενιά ακροατών, η οποία αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό οτιδήποτε προέρχεται από τις παλαιότερες αξίες και παραδόσεις του Hip Hop, κατά την άποψη του ίδιου. Μάλιστα, το spotify canvas του κάθε ενός από τα 8 κομμάτια που περιέχει το Mixtape, εμφανίζει ένα text το οποίο γράφει “If this is not a flamethrower, then this is not a mixtape”.

Μέσα στο mixtape υπάρχουν original ιδέες και νέες κυκλοφορίες, όπως τα κομμάτια “Scorpion” σε παραγωγή του Nightgrind με συμμετοχή της Χρύσας Κραβαρίτη, ενώ υπάρχουν και remix από αγαπημένα hits, όπως το “No Role Modelz” του J.Cole ή το “Lean Back” των Terror Squad.

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε ξανά στο 9800 Studios από τον Αντώνη Κοντόζογλου και την Danessa, όπως και η μίξη. Το Mastering, έλαβε χώρα στο Sweetspot Productions από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο. Τα visuals, δημιουργήθηκαν από τον Γιάννη Δερμάτη. Τέλος, το “Not A Mixtape” του FI GAMA, κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

Μπορείτε να το ακούσετε και στο Spotify: