Η αδελφή του Tupac Shakur, Sekyiwa “Set”, μοιράστηκε μια δήλωση λέγοντας:

«Αυτή είναι αναμφίβολα μια κρίσιμη στιγμή. Η σιωπή των τελευταίων 27 ετών γύρω από αυτή την υπόθεση έχει μιλήσει δυνατά στην κοινότητά μας. Είναι σημαντικό για μένα ο κόσμος, η χώρα, το σύστημα δικαιοσύνης και ο λαός μας να αναγνωρίσουν τη σοβαρότητα του θανάτου αυτού του ανθρώπου, του αδελφού μου, του γιου της μητέρας μου, του γιου του πατέρα μου. Η ζωή και ο θάνατός του έχουν σημασία και δεν πρέπει να μείνουν ανεξιχνίαστα ή να μην αναγνωριστούν, οπότε ναι, η σημερινή ημέρα είναι μια νίκη, αλλά επιφυλάσσομαι να κρίνω μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα γεγονότα και οι νομικές διαδικασίες».

Και κατέληξε: «Έχουν εμπλακεί πολλά χέρια και παραμένουν τόσα πολλά γύρω από τη ζωή και τον θάνατο του αδελφού μου Tupac και της οικογένειάς μας Shakur συνολικά. Επιδιώκουμε πραγματική δικαιοσύνη, σε όλα τα μέτωπα».

Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία (mugshot) του Duane Keith “Keefe D” Davis.


Οι αξιωματούχοι λένε ότι μόλις εκτέλεσαν το ένταλμα έρευνας, μπόρεσαν να παρουσιάσουν τα νέα τους στοιχεία σε ένα σώμα ενόρκων, το οποίο έλαβε την απόφαση να απαγγείλει κατηγορίες στον Davis για κατηγορία ανθρωποκτονίας με χρήση φονικού όπλου με βοήθεια από συμμορία.

Ο Tupac Shakur δολοφονήθηκε πριν από 27 χρόνια και τελικά υπήρξε μια σημαντική ενημέρωση στην υπόθεση – οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια σύλληψη σε σχέση με τη δολοφονία.

Ο Duane Keith “Keefe D” Davis συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής από το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας με άγνωστες κατηγορίες που σχετίζονται με τη δολοφονία του Tupac, σύμφωνα με το AP το οποίο αναφέρει ότι μίλησε με δύο αξιωματούχους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη σύλληψη.

Ο Davis σίγουρα δεν είναι ένα νέο όνομα όσον αφορά τη δολοφονία του Tupac, παραδεχόμενος σε συνεντεύξεις και στο βιβλίο του “Compton Street Legend” ότι βρισκόταν στην Cadillac από την οποία έφυγαν οι σφαίρες που σκότωσαν τον Tupac.

Ο Keefe D είναι πρώην Crip, και ισχυρίζεται ότι είναι ο θείος του αείμνηστου Orlando Anderson ο οποίος είναι ύποπτος, τουλάχιστον στην πιάτσα, ότι ήταν ο δράστης.

Ο Orlando είναι επίσης ο άνθρωπος που τσακώθηκε με τον Tupac και την παρέα του μέσα στο MGM Grand αμέσως μετά από έναν αγώνα του Mike Tyson και λίγο πριν από τους θανατηφόρους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγο έξω από το Λας Βέγκας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί πήραν έναν σκληρό δίσκο υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, ένα αντίτυπο του περιοδικού Vibe που παρουσίαζε τον Tupac και κουτιά που περιείχαν παλιές φωτογραφίες. Πήραν επίσης αρκετές σφαίρες διαμετρήματος .40.

-Πηγή TMZ


Like it? Share with your friends!

-1
-1 points

What's Your Reaction?

omg omg
8
omg
love love
2
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail