Ο legendary rapper Xzibit δήλωσε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στο μέλλον του είδους και δεν αποφεύγει να εκφράσει την απογοήτευσή του για την τρέχουσα κατάσταση της hip-hop.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής του στο Adam Carolla Show, ο θρύλος της δεκαετίας του ’90 έριξε φως στο γιατί δεν υπάρχει «καμία συναισθηματική επένδυση» στο είδος σήμερα, πριν πει ότι το hip-hop «δεν έχει τη δύναμη που είχε κάποτε».

«Δεν υπάρχει καμία συναισθηματική επένδυση στη μουσική, όπως όταν βγάζαμε μουσική. Είχες το εξώφυλλο του CD, το εξώφυλλο του άλμπουμ, την κασέτα. Την ανοίγεις, βλέπεις ποιος έκανε την παραγωγή, διαβάζεις τους στίχους. Δεν μαντεύεις. Πολλά από τα πράγματα που μας έκαναν να έχουμε καριέρες 10, 15, 20, 30 χρόνων δεν υπάρχουν πια».

«Δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες ή όχι, αλλά το χιπ-χοπ δεν έχει τη δύναμη παραμονής που είχε κάποτε.».

Παρά τον σκεπτικισμό του, ο Xzibit υποστήριξε ότι πιστεύει ότι σύντομα θα εμφανιστεί ένας νέος καλλιτέχνης που θα καλύψει το κενό.

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι η ίδια η μουσική δεν αντιπροσωπεύει καλά αυτό που υποτίθεται ότι είμαστε», δήλωσε. «Χωρίς να αφαιρώ τίποτα από αυτά τα παιδιά, επειδή ταΐζουν τις οικογένειές τους. Δεν είναι στους δρόμους. Δεν κάνουν… Κάποιοι απ’ αυτούς δεν κάνουν τίποτα παράνομο. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένας πραγματικός δρόμος αυτή τη στιγμή για κάποιον να βγει με πραγματικό περιεχόμενο και να έχει αυτή τη δύναμη παραμονής και να δείξει ότι είναι εφικτό».

-Πηγή Complex


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail