Τα θεωρήσαμε όλα δεδομένα, δεν εκτιμήσαμε αρκετά καταστάσεις που είχαμε συνηθίσει, τώρα καταλάβαμε ακόμα περισσότερο πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως πρέπει να το ζούμε σαν να είναι το τελευταίο. Επιστρέφουμε μετά από αρκετό καιρό σαν να ξεκινάμε από την αρχή με την διάθεση που είχαμε κάποτε και πιστεύαμε πως έσβηνε…

Υπήρξε μεγάλη συζήτηση με ποια συναυλία θα επιστρέφαμε στη χωρίς περιορισμούς εποχή και χωρίς κανένα διαχωρισμό για τον κόσμο. Η σκέψη όλων μας πήγε κατευθείαν στους ζωντανούς θρύλους της Νέας Υόρκης, Onyx μιας και θέλαμε να νιώσουμε ξανά την ενέργεια & δυναμισμό τους που σπάνια συναντάμε από γκρούπ σε live!

Μετά από 4 χρόνια λοιπόν επιστέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια καριέρας, με το κλασσικό 90’ς στυλ τους το οποίο διατηρούν, σε σύγκριση με τις τάσεις της εποχής, δίνοντας πάντα στο πιστό κοινό τους το καλύτερο εαυτό ιδρώνοντας τη φανέλα.

Μαζί με τους Onyx θα είναι ο Dj Illegal από τους Snowgoons.

Τα δικά μας λιοντάρια RNS θα είναι οι Special Guests για να δέσει το γλυκό και να απογειωθεί η βραδιά από νωρίς στο Gagarin!

— Bringin it back to reality —

Grab your tickets
Προπώληση 13€ (πρώτα 100 εισιτήρια )
15€ γενική προπώληση & την ημέρα του live στο Gagarin 18€


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
1
lol
fail fail
0
fail