Οι Pindos Atletico γιορτάζουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «ΔΕΝΤΡΙΜ» με μια ζωντανή εμφάνιση στις 2 Ιουνίου στην αυλή του BLOCK33 της συμπρωτεύουσας.

Σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία, το βορειοελλαδίτικο hip hop δίδυμο θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τον φρέσκο και συναρπαστικό ήχο του νέου τους album, που συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή ελληνική μουσική με μοντέρνα afrotrap στοιχεία.

Η καταιγιστική ερμηνεία του Mpelafon, το πάθος του Thel, οι συμμετοχές των διάσημων φίλων καλλιτεχνών και οι αμέτρητες επιτυχίες της τελευταίας 10ετίας, αποτελούν το εκρηκτικό μείγμα που διασφαλίζει μια ανεπανάληπτη βραδιά.

On decks: Quicksilver

OPENING ACTS: Got, Bue

SPECIAL GUESTS: Long3, Θάνος Γκουντάνος

Ο νέος δίσκος «ΔΕΝΤΡΙΜ» κατοχυρώνει τη μυστική συνταγή που καιρό τώρα δημιουργούσε το συγκρότημα με κύρια συστατικά το ευρωπαϊκό Jersey Drill και τον ελληνικό παραδοσιακό ήχο. Σε αυτό το νέο ταξίδι, συνταξιδιώτες υπήρξαν οι Dani Gambino, Θάνος Γκουντάνο και Δημήτρης Χαυλίδη από τους BAiLDSA, ο Masla G., ο Αλέξανδρος Σαγκούρης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Curly. Το album αποτελεί μία προσπάθεια απελευθέρωσης από τα πλαίσια του συνηθισμένου, καθώς οι Mpelafon και Thel παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό τους έργο δίχως συμβάσεις και περιορισμούς, ακριβώς όπως το ονειρεύτηκαν. Και αυτό ήταν και το «ΔΕΝΤΡΙΜ» τους!

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30. Τα πρώτα περιορισμένα εισιτήρια κοστίζουν 8€, έπειτα η προπώληση θα συνεχιστεί στα 10€, ενώ στην είσοδο η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€.

Με μια ματιά:

Συναυλία Pindos Atletico
Χώρος: Block 33
Ημερομηνία: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Doors Open: 20.30 | Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: Early birds: 8€ | Προπώληση: 10€ | Ταμείο εισόδου: 12€

ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΕΔΩ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
– NR40 Urban Arts (Πλάτωνος 10)
– Sold Out Thrift Stores (Βαλαωρίτου 20)
– Ghetto Blaster (Παλαιών Πατρών Γερμανού 6)
Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info

Μια παραγωγή της Action Esti


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail