Η ανακοίνωση του GTA 6 είναι επίσημη, και η Rockstar έχει επιβεβαιώσει ότι ένα τρέιλερ για το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Ένα ρεπορτάζ υπέδειξε ότι η ανακοίνωση του GTA 6 ήταν αναπόφευκτη, και υποστήριξε επίσης ότι ένα τρέιλερ θα κυκλοφορούσε για να εορταστεί το 25ο έτος της Rockstar, που λαμβάνει χώρα τον επόμενο μήνα.

Σε post (tweet) της στο X (πρώην Twitter), η Rockstar ανακοίνωσε ότι “We are very excited to let you know that in early December, we will release the first trailer for the next Grand Theft Auto. We look forward to many more years of sharing these experiences with all of you.”

Αυτό είναι μακριά από την πρώτη ένδειξη που είχαμε σχετικά με αυτό το παιχνίδι. Το GTA 6 αναφέρθηκε ότι είναι “σε εξέλιξη” και “σε ενεργή ανάπτυξη” τον Φεβρουάριο του 2022, πριν από μία μαζική διαρροή που αποκαλύπτει αρκετά βίντεο και στιγμιότυπα ανάπτυξης σχετικά με το project. Από τότε, η Rockstar δεν έχει μιλήσει ανοικτά για το παιχνίδι, αλλά οι οικονομικές αναφορές έχουν βοηθήσει στο να υποδείξουν το εύρος περιόδου πιθανής κυκλοφορίας του, που φαίνεται ότι είναι όλο και πιο πιθανό να είναι το 2024. Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια επιτυχία του GTA 5, ένα sequel δεν ήταν ποτέ πραγματικά αμφισβητήσιμο, ακόμη κι αν ήταν μια μακρά αναμονή.

Η Rockstar μίλησε για το «ταξίδι» προς την ανακοίνωση του παιχνιδιού, με τον συνιδρυτή Sam Houser να λέει ότι “In 1998, Rockstar Games was founded on the idea that video games could come to be as essential to culture as any other form of entertainment, and we hope that we have created games you love in our efforts to be part of that evolution.”

-Πηγή Gamesradar


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
2
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail