Πολλά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σχετικά με την δολοφονία του 2pac.

Δεν έχει περάσει καιρός από τον εορτασμό των 50 χρόνων χιπ χοπ αλλά και την σύλληψη του Keefe D στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως ο legendary rapper P Diddy κατηγορείται από τον Keefe D για την οργάνωση της δολοφονίας του 2Pac.

Ενώ προηγουμένως, ο P Diddy έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ο Keefe D σε ένα απόσπασμα που αναρτήθηκε στο X, από τον χρήστη @FamilyPac_, φαίνεται απόλυτος στο γεγονός ότι ο P Diddy του είχε προσφέρει ακόμη και 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει τον Tupac.

Keefe D: “Αυτό ήταν πολύ ηλίθιο. Είπε ότι θα μας έδινε τα πάντα για το κεφάλι αυτών των τύπων, και το είπε μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όταν μου το είπε, είπα ότι θέλουμε ένα εκατομμύριο”.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά άλλα σχετικά με την εμπλοκή του P Diddy στο έγκλημα μια ακόμα αναφορά για τον P Diddy έρχεται στην δημοσιότητα αυτή την φορα από τον 50 cent o οποιος κατά την διάρκεια συναυλίας σταμάτησε το show και εξήγησε γιατί δεν πηγαίνει στα πάρτι του Diddy.

Ο Davis (Keefe D) πρόκειται να εμφανιστεί ξανά ενώπιον δικαστή τις επόμενες δύο εβδομάδες, σηματοδοτώντας την αρχή μιας υπόθεσης που θα μπορούσε να είναι απίστευτα σημαντική για το hip-hop.

Πηγή: Legit.ng


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail