Όροι Χρήσης


Όροι Χρήσης:

Το Rapnroll.gr σας παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης του παρόντος site. Aπαγορεύεται το download (εκτός του caching των σελίδων) ή η τροποποίηση οποιουδήποτε κομματιού του site, χωρίς την άδεια των συντελεστών του Rapnroll.gr. Οι σελίδες ή οποιοδήποτε κομμάτι αυτών απαγορεύεται να αναπαραχθούν, αντιγραφούν, πωληθούν, επαναπωληθούν, ή εκμεταλλευθούν για οποιαδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς τη γραπτή άδεια του Rapnroll.gr

Προσωπικά Δεδομένα:

Διαβάστε τη ειδική σελίδα για το privacy policy και την ασφάλειά των προσωπικών δεδομένων όστε να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

Copyright:

Όλο το περιεχόμενο του site, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, , δεδομένα και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία του Rapnroll.gr και το περιεχόμενο προστατεύεται από διεθνής νόμους. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτό το site είναι ιδιοκτησία του Rapnroll.gr.

Παραβίαση copyright τρίτων

Το Rapnroll.gr και οι συντελεστές του σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων. Αν πιστεύετε ότι το έργο σας έχει αντιγραφεί κατά τρόπο που παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνίστε μαζί μας.

Περιγραφές, παρουσιάσεις
Οι περιγραφές ή οι παρουσιάσεις συγκροτημάτων, δίσκων ή κομματιών αποτελούν προσωπική γνώμη των συντακτών του site και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούνται ως παρότρυνση, διαφήμιση, ώθηση προς αγορά δίσκων ή άλλων προϊόντων.

RAPNROLL.GR 2018