Ανανεωμένος και ευχάριστα εναλλακτικός επιστρέφει ο Spooky μετά την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Το Πλάνο”.
Όμορφα, μελωδικά και αισιόδοξα vibes εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα με το άκουσμα του νέου του single “Στην Γειτονιά Μου” αφήνοντας μια γεύση αισιοδοξίας και εσωτερικής γαλήνης. Το κομμάτι κυκλοφόρησε αρχικά στις 12/6/21 στην μουσική πλατφόρμα του Spotify από το κανάλι του “Spooky 43” και από σήμερα είναι διαθέσιμο και το οπτικοακουστικό υλικό (Official Music Video) του single.

Στην Ηχογράφηση, την Μίξη και το Mastering συναντάμε όπως πάντοτε στις μέχρι τώρα κυκλοφορίες του το πολυεργαλείο “Λόγος Απειλή”, ενώ την μουσική παραγωγή έχει αναλάβει ο παραγωγός από το εξωτερικό “Matthew May”. Το επίσημο γραφιστικό της κυκλοφορίας επιμελήθηκε ο “3rd eye revolution” ενώ τo video creation η ανερχόμενη και ταλαντούχα “Δήμητρα Πολιτίδου”. Η ερμηνεία καθώς επίσης και οι στίχοι ανήκουν φυσικά στον Spooky. Το συγκεκριμένο κομμάτι ο Spooky το αφιερώνει στην γιαγιά – μητέρα του που συγχωρέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio