Ο Buzz Capitano παρουσιάζει το νέο δίσκο “Street Business” με συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

-Παρασκευή 6/10: Χανιά
-Σάββατο 7/10: Ηράκλειο
-Παρασκευή 13/10: Κομοτηνή
-Σάββατο 14/10: Ξάνθη
-Παρασκευή 3/11: Γιάννενα
-Παρασκευή 8/12: Λευκωσία
-Σάββατο 9/12: Λεμεσός
-Σάββατο 13/01: Λάρισα (NEW DATE)
-Σάββατο 20/01: Πάτρα (NEW DATE)


ΛΑΡΙΣΑ: Η συναυλία της Λάρισας, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, οπότε έχουμε νέα ημερομηνία και για αυτήν. Είναι το Σάββατο 13/01/24. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία ενώ μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του. Σύντομα εισιτήρια και στα φυσικά σημεία:

-Snuff Tobacco (Παπασταύρου 4)
-Βιβλιοχαρτοπωλείο Καλτσάς (Παπαναστασίου 57)

ΠΑΤΡΑ: Μετά την έκτακτη αναβολή της συναυλίας της Πάτρας, η νέα ημερομηνία είναι η 20/01/24. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία ενώ μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του. Σύντομα εισιτήρια και στα φυσικά σημεία:

-Ουλαλούμ (Γεροκωστοπούλου 60)
-Το Θρανίο (Κιλκίς 37)
-Βιβλιοπωλείο Dicover (Βούρβαχη 3)

ΤΡΙΚΑΛΑ: Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης της συναυλίας των Τρικάλων, ούτε στην μέχρι πρότινος προγραμματισμένη, αλλά ούτε και σε μελλοντική ημερομηνία. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ακύρωσης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και όσοι τα αγοράσατε, θα λάβετε αυτόματα επιστροφή χρημάτων στην κάρτα σας σε 5-10 εργάσιμες ημέρες. Όσοι είχατε αγοράσει φυσικά εισιτήρια, απευθυνθείτε στο σχετικό σημείο για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Μια παραγωγή της Dynasty Group Athens.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail