Πήγαμε στο live των Delinquent Habits στην Αθήνα (Φωτογραφίες + Video)
Οι Delinquent Habits επέστρεψαν, μόλις λίγους μήνες μετά την τελευταία τους εμφάνιση στη Αθήνα, για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια από τις πρώτες τους live εμφανίσεις. Οι πόρτες άνοιξαν γύρω στις εννιά και μέχρι τις δέκα και μισή το Κύτταρο είχε γεμίσει κόσμο που περίμενε υπομονετικά το εκρηκτικό δίδυμο, μέσα σε ένα χαλαρό κλίμα γεμάτο ενθουσιασμό. Γύρω στις έντεκα παρά έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή ο DJ Invincible και εν συνεχεία ακολούθησε ο Kemo και ο Ives ξεκινώντας με το κομμάτι “Clone me”.
 
 photo by: Spiros Steriotis
 
Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα , με ένα άψογο ήχο, οι latin θρύλοι μετέτρεψαν την live εμφάνιση τους σε ένα hip hop party, το οποίο θα έχουμε να θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Φυσικά δεν έλειψαν απρόοπτες εκπλήξεις όπως η εμφάνιση της “mary jane”!
 
 
Το set list περιελάμβανε κομμάτια από όλη τη δισκογραφική τους πορεία, δημιουργώντας ένα best off με παλιές κλασικές επιτυχίες που ανέδειξαν και καθιέρωσαν το σχήμα, καθώς και νέα κομμάτια από τελευταίο τους απόκτημα “It Could Be Round Two” που κυκλοφόρησαν φέτος, πριν μερικούς μήνες. Οι Delinquent Habits μας ταρακούνησαν για τα καλά, θυμίζοντας μας τη διαχρονική αξία του 90s hip hop που ακόμα και σήμερα μπορεί να ακούγεται ολόφρεσκο!
 
 
 

To video Report μας για το live:

Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Stable