Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία του μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας και ο ΛΕΞ αυτή τη φορά καταφέρνει να κάνει τη μεγαλύτερη ραπ συναυλία που έγινε ποτέ στη χώρα μας!
Την Κυριακή 3/7 του 2022 πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ραπ συναυλία στην χώρα μας με 25.000 κόσμο να εχει κατακλείσει το στάδιο του Πανιωνίου στην Nέα Σμύρνη. Ο κόσμος ανυπομονούσε για αυτή την βραδιά και καθώς περίμενε τον ΛΕΞ να εμφανιστεί στα dex βρισκόταν ο Squeezy.

Η ώρα δέκα το βράδυ και ακούμε το “Intro (Από τους Υπονόμους)”, εμφανίζεται ο ΛΕΞ, παντού φωνές και καπνογόνα, ήταν αρχή αυτής της ιστορικής συναυλίας. Έπειτα μπαίνει το “Vittorio” και ξέρουμε όλοι μας τι θα ακολουθήσει, ο κόσμος φώναζε όλους τους στίχους του κομματιού και η ατμόσφαιρα ήταν ανεπανάληπτη.

Οι πιο παρατηρητικοί συνειδητοποίησαν ότι ο ΛΕΞ συνεχίζει με το “Άιντα Τζόνυ (Intro)” και ότι η συναυλία έχει ξεκινήσει με τα τρία πρώτα κομμάτια των τριών προσωπικών δίσκων του.

Αυτό που έδωσε άλλη αίγλη στη συναυλία πέρα από τα πολύ προσεγμένα visuals τα οποία προβαλλόντουσαν στις οθόνες ήταν τα θεατρικά (πριν και κατά τη διάρκεια) σε μερικά τραγούδια και οι χοροί σε συγχρονισμό με τον ΛΕΞ να ραπάρει. Λίγο πριν τις έντεκα και στο κομμάτι “Παυσίπονα” εμφανίστηκε ο Σαντάμ στη σκηνή και συνέχισε με γνωστά του κομμάτια όπως το “Immortale” και το “Μπάτε Σκύλοι”.
Η συναυλία έκλεισε με το τραγούδι “Στον Κύκλο των Παρανόμων” ως φόρο τιμής στο Δ.Π.Θ. και καθώς έπαιζε το κομμάτι σε κάποια φάση ελευθέρωσαν στην σκηνή περιστέρια για να τιμήσουν τον καλλιτέχνη που χάθηκε πριν ένα μήνα.

Η ιστορία γράφτηκε βάζοντας φωτιά ο ΛΕΞ στη Νέα Σμύρνη η οποία φιλοξένησε το μεγαλύτερο χιπ χοπ event που έγινε ποτέ!

Η συναυλία ήταν μια παραγωγή του Dynasty


Like it? Share with your friends!

0
2 shares

What's Your Reaction?

omg omg
5
omg
love love
25
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail