Ετοιμαστείτε να βγείτε “ΕΞΩ”, μια απόδραση από την καθημερινότητα που θα σας μεταφέρει σε έναν ειδυλλιακό κόσμο. Το “ΕΞΩ” Festival σας καλεί για πρώτη φορά στο σπίτι των πλατάνων όπου ένα κράμα αθλητικής  και μουσικής έκφρασης εκτυλίσσεται σε ένα μαγευτικό τοπίο. Μία δράση της τοπικής ομάδας μπάσκετ που θα λάβει χώρα 4 και 5 Αυγούστου στο Platanenhof στην Εύβοια. Ανανεώστε τις αισθήσεις σας, αναπνεύστε τον καθαρό αέρα και αφήστε το  “ΕΞΩ” Festival να σας συναρπάσει με την μαγεία του. 

ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Το “ΕΞΩ” Festival στους Ανδρονιάνους Ευβοίας είναι η ιδανική επιλογή για ανεπανάληπτες διακοπές, αποτελώντας έναν αληθινό μαγνήτη για τους λάτρεις της φύσης και της μουσικής. Ο τόπος αυτός αποτελεί επίγειο παράδεισο για όσους και όσες η μουσική και το camping είναι τρόπος ζωής. Η αγάπη των αθλητών, των μουσικών και τοπικών συντελεστών συντελεί στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης γιορτινής ατμόσφαιρας που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε επισκέπτη του “ΕΞΩ” Festival.


ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ
Facebook Event

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8: LOSTRE, HIDROLIQ, THIRD EYE BIZARRE, BUDGERIGAR FEAT, OYTEKAN
DJ SET: ATANA & OYTEKAN
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/8: TAF LATHOS, BUZZ, UNDERGROUND COMPANY, DIOS LOS X ATHVN
DJ SET: AVATOS

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μονοήμερο εισιτήριο: Προπώληση 13 €, Ταμείο 15 €
Διήμερο εισιτήριο: Προπώληση 25 € (αποκλειστικά μόνο μέσω προπώλησης)
Διήμερο εισιτήριο + Camping:  Προπώληση 30 € (αποκλειστικά μόνο μέσω προπώλησης)

Φυσικά σημεία: Καταστήματα PLATANENHOF Ανδρονιάνους, ΖΙΑΦΕΤΙ Xιλιαδού, NAK COFFEE ΚΤΕΛ ΚΥΜΗΣ, NAK COFFEΕ ΚΤΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο VIVA.GR και στις σελίδες μας στο instagram και facebook.
Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του A.O. ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Instagram και στο Facebook ή να καλέσετε στο 6980367285 & 6976309809


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Η προπώληση εισιτηρίων θα είναι επίσης δυνατή στα καταστήματα: Platanenhof (Ανδρονιάνοι, Εύβοια), ΖΙΑΦΕΤΙ (Χιλιαδού, Εύβοια), Νak coffee ΚΤΕΛ ΚΥΜΗΣ, Nak coffee ΚΤΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Στο φεστιβάλ υπάρχει η δυνατότητα του camping αρκεί να έχει επιλεχθεί το αντίστοιχο εισιτήριο διημέρου, το οποίο θα διατεθεί μόνο με προπώληση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες (150 άτομα).
Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν οργανωμένα σημεία πώλησης φαγητών και ποτών, καθώς και στα γύρω χωριά που βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών θα μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες αγορές (mini market, φαρμακεία, καφετέριες, ταβέρνες).

ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ & ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ:   Το Platanenhof  είναι 2+ ώρες από Αθήνα και 1+ από την Χαλκίδα εξυπηρετεί όμως και η γραμμή των ΚΤΕΛ καθώς υπάρχει στάση (Ανδρονιάνοι ) ακριβώς έξω από το χώρο μας .
Τα δρομολόγια είναι τα εξής :
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 11:00 , 14:00 17:00
-ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 12.15 15.15 18.15 
-ΣΑΒΒΑΤΟ  ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 08.00 11.00 17.00
-ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 9.15 12.15 18.15
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ΚΤΕΛ ΚΥΜΗΣ 2222022257 και με τα ΚΤΕΛ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ 2221020400.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail