Το rap είναι ένα είδος έκφρασης, στο οποίο οι καλλιτέχνες ραπάρουν για τις εμπειρίες και τα βιώματα της ζωής τους. Είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας και μια καταγραφή σκέψεων των ατόμων που ζουν συνήθως στο αστικό τοπίο βιώνοντας όλη την σήψη της κοινωνίας στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν.

Αυτό σημαίνει πως ό,τι ακούσεις σε ένα ραπ κομμάτι δεν θα έχει περάσει από κάποιο φίλτρο ωραιοποίησης. Συχνά οι καλλιτέχνες της ραπ μουσικής θα μιλήσουν για παρανομία, ναρκωτικά και τζόγο γιατί αυτό υπάρχει γύρω τους σε μεγάλο βαθμό.

Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος μικρότερος που μπορεί να μην έχει βιώσει τι μπορεί να του προκαλέσουν όλα αυτά ενθουσιάζεται και ξεκινάει να κάνει πρότυπο της ζωής του την παρανομία και την εγκληματικότητα;

Αν δεν είναι κανείς εκεί για να του μιλήσει για αυτά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να καταλήξει στην φυλακή.

Εδώ είναι που έρχεται ο Μπάμπης για να καλύψει αυτό το κενό στην παρακάτω απάντηση που έδωσε στο QnA video που έγινε μετά από την συνέντευξη του στο κανάλι The Outsiders.

Ένα από τα project που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό είναι το κανάλι The Outsiders μέσα από το οποίο πολλοί ενδιαφέροντες χαρακτήρες μιλάνε για τα βιώματα τους και ξεκλειδώνουν εμπειρίες ζωής στους θεατές.

Ανάμεσα σε αρκετούς καλεσμένους με ενδιαφέρουσες ιστορίες και εμπειρίες ζωής έφερε στην σειρά συνεντεύξεων του και τον Μπάμπη!

Ο Μπάμπης γεννήθηκε στο Αίγιο και μετακόμισε με την οικογένεια του στη Νέα Υόρκη σε μικρή ηλικία.

Η δυσχερής κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένειά του, η δύσκολη ζωή στην Αμερική που σε μικρή ηλικία μετακόμισε και η ανεξαρτησία που επιθυμούσε να έχει από μικρός, τον οδήγησαν σε μια ζωή εγκλήματος και ναρκωτικών από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του.

Σήμερα είναι 54 ετών και έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα (Ιούνιος 2023) μετά από 30 χρόνια σε διαφορετικές φυλακές στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα, εκ των οποίων 7 σε απομόνωση.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok αλλά και τις συνεντεύξεις που ξεκίνησε να δίνει, σκοπός του είναι να μιλήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, κυρίως νέα παιδιά για την ζωή στην φυλακή αποτρέποντας τα από την ζωή της παρανομίας, η οποία μπορεί να τους φαίνεται ελκυστική αλλά μόλις σφίξουν τα βραχιόλια μετατρέπονται σε εφιάλτη.

Δείτε την συνέντευξη του στο κανάλι The Outsiders η οποία αποτελείτε από 2 parts.

Βρείτε τον Μπάμπη στα Social Media:

Instagram

Tik Tok


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
2
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail