Επόμενος τίτλος στον κατάλογο της Ηχοκρατορίας είναι αυτή εδώ η συλλογή όπου παρουσιάζονται δισκογραφικά για πρώτη φορά οι: Άγνωστοι ΓνωστοίΣκιέςFrontal AttackWarriorzΑ.Κ.Ρ.Α., ενώ εμφανίζονται για πρώτη φορά ως ντουέτα οι Υποχθόνιος-Καταχθόνιος και τα Τιγρέ Σποράκια.

Το “μέρος α'” δεν ειναι ακριβώς συλλογή, ούτε άλμπουμ με κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Είναι sampler album, δηλαδή ηχογράφημα που “δειγματίζει” με το περιεχόμενό του τους συντελεστές του. Εμπορικά μιλώντας, δεν γνώρισε επιτυχία ίσως επειδή κανείς δεν το εξέλαβε ως αλμπουμ δειγματισμού. Ήδη τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σε πολύ μεγαλύτερα ονόματα. Δεν άργησε όμως η μέρα όπου οι περισσότεροι συμμετέχοντες στον δίσκο αυτό πρωταγωνίστησαν και αυτοί με τη σειρά τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Σήμερα, περίπου 20 χρόνια μετά το επανεκδίδουμε σε βινύλιο και κασέτα!

Άλλοι τρόποι για να συμμετάσχεις

Επειδή δεν διαθέτουν όλοι λογαριασμό paypal αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να προπαραγγείλουν ή να βοηθήσουν:

  • Μπορείτε να ρωτήσετε κάποιον φίλο σας που έχει paypal εάν μπορεί να σας βοηθήσει να συμμετέχετε με τον δικό του λογαριασμό.
  • Μπορείτε να μοιραστείτε αυτή τη σελίδα με τους φίλους σας και το κοινωνικό σας δίκτυο στο facebook, instagram, twitter κλπ. Γράψτε για την κίνηση αυτή στο blog σας, στην σελίδα σας κλπ.
  • Μπορείτε να θυμίζετε στους φίλους σας να κάνουν το ίδιο σε όλη τη διάρκεια της καμπάνιας.

Τέλος, επισκεφθείτε το facebook group “Ηχοκρατορία παρουσιάζει…” για ερωτήσεις περί εναλλακτικών τρόπων συμμετοχής, updates και λοιπές απορίες.

Πέρα από το κλασσικό μαύρο βινύλιο αυτή τη φορά θα τυπωθεί και έγχρωμο EcoMix βινύλιο. Το εξώφυλλο είναι εκτυπωμένο σε χαρτόνι Kraft 307gsm και το χρώμα της τύπωσης θα είναι διαφορετικό για το μάυρο και το EcoMix. Αρχικός στόχος είναι τα 150 τεμάχια για κάθε χρώμα. Η κασέτα είναι σε συσκευασία O-Card από χαρτόνι Eco Natural 350gsm. Τα κομμάτια όλου του δίσκου βρίσκονται στην Α πλευρά ενώ η Β πλευρά φιλοξενεί τις instrumental εκδόσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδω.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio