Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που μια επίδοξη ράπερ πυροβόλησε θανάσιμα τον μάνατζέρ της τον περασμένο μήνα στο Wynwood (γειτονιά του Miami στις ΗΠΑ).

Το βίντεο, που εξασφάλισε το NBC6, δείχνει μια γυναίκα την οποία η αστυνομία αναγνώρισε ως Kevhani Camilla Hicks (a.k.a Key Vhani), να πυροβολεί θανάσιμα τον άνδρα στις 9 Οκτωβρίου.

Το βίντεο δείχνει την Hicks και δύο άνδρες να διαπληκτίζονται δίπλα σε ένα λευκό αυτοκίνητο. Εκείνοι την ακινητοποιούν ασκώντας της βία. Η ράπερ κατάφερε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί. Στη συνέχεια εκείνη βγάζει από την τσάντα της ένα όπλο και αρχίζει να πυροβολεί πολλές φορές. Το θύμα φαίνεται να τρέχει και να καταρρέει στο οδόστρωμα καθώς η Hicks πλησιάζει και συνεχίζει να τον πυροβολεί.

Στη συνέχεια ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου χτυπάει την Hicks και φαίνεται να την πατάει.

Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε συναγερμό του ShotSpotter στο τετράγωνο 2400 της Northwest 2nd Avenue, κοντά στο Wynwood Walls και βρήκαν τον άνδρα που είχε πυροβοληθεί πολλές φορές πεσμένο στο έδαφος και την Hicks με τραύματα από αμβλύ αντικείμενο κοντά.

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει βγει στη δημοσιότητα, πέθανε από τα τραύματά του. Η Hicks νοσηλεύτηκε επίσης στο νοσοκομείο πριν πάρει εξιτήριο και ανακριθεί από την αστυνομία.

Στην ανάκριση της αστυνομίας, η Hicks ανέφερε ότι είχε εμπλακεί σε μια λεκτική διαμάχη με τον διευθυντή της, η οποία γρήγορα κλιμακώθηκε και μετατράπηκε σε σωματική. Η Hicks ισχυρίστηκε ότι άνοιξε πυρ όταν φοβήθηκε για τη ζωή της.

Συνελήφθη και μπήκε στη φυλακή. Η Hicks, 27 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορία για φόνο δευτέρου βαθμού για τους θανάσιμους πυροβολισμούς. Αναμένεται να αφεθεί σύντομα ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων και κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα, ο δημόσιος συνήγορος της Hicks έκανε λόγο για «ξεκάθαρη περίπτωση αυτοάμυνας».

NBC Miami


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
2
omg
love love
1
love
lol lol
2
lol
fail fail
0
fail