“Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον υπόκοσμο του graffiti!”

Μετά την sold out πρεμιέρα στην Αθήνα, ήρθε η ώρα για την Θεσσαλονίκη. Η ταινία “Never Sleep” στο Artbox Fargani Theater την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00.
Στις 23:00 θα ακολουθήσει live show & after party στο NR40 με τους 12ο Πίθηκο, INKA, Ladele και τον Dj Waif στα dexx. Εισιτήρια 8 ευρώ στην είσοδο.

Ανακαλύψτε τις πιο ακραίες αποστολές graffiti παγκοσμίως!

Ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη ζωή και το ρίσκο πίσω από την τέχνη του δρόμου.

Η ταινία “Never Sleep” αναδεικνύει τον παγκόσμιο χάρτη του γκράφιτι μέσα από τον φακό εκείνων που δραστηριοποιούνται στην τέχνη του δρόμου με ακραίους και παράνομους τρόπους. Καθώς περιηγούνται σε διάφορες χώρες, ξεκλειδώνουν μετρό, και αντιμετωπίζουν τα μέτρα ασφαλείας για να αφήσουν το αποτύπωμα τους σε τρένα.

Το ντοκιμαντέρ δεν είναι απλά μια σειρά από εκπληκτικά πλάνα, αλλά μια εξομάλυνση στον κόσμο αυτών των καλλιτεχνών. Μέσα από συνεντεύξεις, ο θεατής εισέρχεται στον κόσμο τους, κατανοώντας το πάθος, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που τους κινούν στον χώρο αυτό.

“Στα όρια του απαγορευμένου: Η ταινία “Never Sleep” μας ξεναγεί σε παράνομες αποστολές γκράφιτι σε όλο τον κόσμο.

Με ταξίδια σε απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη, η ταινία παρουσιάζει μια ποικιλία από πολιτισμούς, προσφέροντας στο κοινό μια πραγματική γεύση του ρίσκου και της αδρεναλίνης που συνοδεύουν κάθε αποστολή τους. Το “Never Sleep” ανεβάζει τον πήχη, προσφέροντας ένα ταξίδι που ξεπερνά τα σύνορα της συνηθισμένης τέχνης και μας υπενθυμίζει ότι η δρόμος είναι πάντα το καμβάς της ζωής.

Χορηγοί : nr40urban_artstheboxgallery.gr@kobrapaint_official@ontherun_official @allcity_clothing


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail