ΕΝΑ ΔΥΟ. Ο Φιλαδελφειώτης MC επιστρέφει στις κυκλοφορίες με τη τέταρτη προσωπική του δουλειά , και δεύτερη συνεργασία του κατά σειρά με τον Ξανθιώτη παραγωγό KAFASH! , με απόλυτα grimey αισθητική και ξεκάθαρο street rap.

Μετά το EP ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, που εγκαθίδρυσε τον ήχο και την αισθητική που χαρακτηρίζουν το δίδυμο αυτό MC & BEATMAKER, σειρά έχει το ΤΑΡΚΑΣΙ. ΤΑΡΚΑΣΙ , επίρρ. = Νόκ-άουτ , εκτός μάχης. «…Μου ‘κανε τον μπεκρή αλλά στο έβδομο κατοσταράκι τον έβγαλα τ ά ρ κ α σ ι » Οι ηχογραφήσεις, οι μίξεις και το μάστερ του δίσκου έγιναν όλα στο Studio46 από τον SADACORE, όπως ακριβώς και στον ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Μέρος του κομματιού «SASHIMI» ηχογραφήθηκε στο StudioX από τον THE PLUG. Την επιμέλεια του artwork επιμελήθηκε για άλλη μια φορά ο Ultrafine.tm Για το κομμάτι “ΤΡΟΤΟΥΑΡ-INTERLUDE” βρέθηκε στα πλήκτρα ο BIG NIK. “SASHIMI” – Ένα σύγχρονο street rap anthem. Συμμετέχουν: BUFFALO BILL, G.O.D SUPREME, ΘΥΤΗΣ, PERO, C.T.G aka Constantine the G και ο BREDDA AHMED. Το βίντεο κλιπ του δίσκου αφορά το δεύτερο κομμάτι, ΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ , του οποίου τη σκηνοθεσία και το μοντάζ ανέλαβε ο Billy Theta και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Zetel Skempris. Τα drone shots πραγματοποιήθηκαν από τον Απόστολο Ζυγούρη. Όλα ήρθαν εις πέρας με τη βοήθεια της MFPRO , μια εταιρεία παραγωγής με αγάπη από την ILLADELFIA.

Ένα ραπ έργο το οποίο κυκλοφορεί σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής.

Το ΤΑΡΚΑΣΙ , όπως και ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτική κασέτα σύντομα. Προς το παρόν, ήδη από τις 23 ΜΑΡΤΙΟΥ και μέχρι τις 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, είναι ανοιχτές οι προπαραγγελίες για το OFFICIAL LIMITED “TARKASHI” T-SHIRT by ΕΝΑ ΔΥΟxVIGOR CLOTH *ΟΛΑ ΤΑ TSHIRTS ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ*- Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες ΕΔΩ


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio