Ο Beatpain, ή αλλιώς Παναγιώτης στο μικρό, κατάγεται από την Ηγουμενίτσα. Τα τελευταία 6 χρόνια όμως έχει βάση τη multicultural πόλη, όπως ξέρουμε, Θεσσαλονίκη. Μουσικός παραγωγός και beatmaker, ασχολείται εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον με αυτό που λέμε beats! Μετά από αρκετά digital release ανά διαστήματα, αυτή τη φορά κυκλοφορεί ανεξάρτητα το πρώτο του release σε φυσική μορφή Compact Disc, με τίτλο Inner Sequence! To άλμπουμ είναι ένα καθαρό 5 track-entry-level EP στο μουσικό παρασκήνιο των παραγωγών. Ένα project μελοδικό, beatάτο με τα γυρίσματά του να χαρακτηρίζονται smooth! Ένα επιπλέον στοιχείο που επικρατεί μέσα σε αυτό το EP, είναι αυτό του αυτοσχεδιασμού!

Μελωδίες που ξεφεύγουν από τα συνήθη ακουστικά πρότυπα με καθαρή επιρροή της Jazz!
Ολόκληρο το EP, το έχει αναλάβει προσωπικά ο Beatpain. Μουσική παραγωγή, μουσικός προγραμματισμός, γραφιστικά, καθώς επίσης και τα χρέη του ηχολήπτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις παραγωγές του, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί δείγματα βινυλίων! Ανάμεσα στις παραγωγές, θα βρείτε και δύο συνεργασίες. Στο κομμάτι ‘Hop Agression’ αναλαμβάνει τα scratch ο DJ Mysterons, γνωστός από το Label MindtheWax και στο ‘Lazy afternoon’ ο Beatpain σαμπλάρει τις μουσικές δημιουργίες του Mr Collage!

Το Inner Sequence EP, θα κυκλοφορήσει σύντομα και ανεξάρτητα σε 50 αντίτυπα Transparent Jewel Case Box.
Αυτή τη στιγμή, οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από τη πλατφόρα Bandcamp. To Inner Sequence, θα είναι διαθέσιμο επίσης μετά τη φυσική κυκλοφορία σε όλες τις πλατφόρμες όπως Youtube, Spotify, Apple Music και Deezer.

Βρείτε τον Beatpain στα social

Bandcamp
Facebook
YouTube
Instagram
Soundcloud


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio