Το album ‘’Spooky – Το Πλάνο’’ είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων το οποίο έχει να κάνει με τα βιώματα του Spooky, όλα αυτά που αντιλαμβάνεται, με αυτά που βλέπει μέσα από τα δικά του μάτια να εξελίσσονται στην κοινωνία και με τις εσωτερικές του ανησυχίες στις μέρες που ζούμε.

Στόχος του Spooky για το album ‘’Το Πλάνο’’ είναι να αγγίξει όσο περισσότερο κόσμο γίνετε και παράλληλα να διοχετεύσει ο Spooky κάθε προβληματισμό του και κάθε πράγμα που κρατάει τόσο καιρό μέσα του. Πηγές έμπνευσης για την δημιουργία του album αποτέλεσαν αρκετά βιώματα από την ζωή του, εικόνες από τα παιδικά του χρόνια όπως και κάποιες εσωτερικές ανησυχίες που έχει από μικρός μέχρι και σήμερα.

Σε όλο το album ‘’Το Πλάνο’’ τους στίχους τους υπογράφει ο ίδιος ενώ στις μουσικές παραγωγές αλλά και στις συμμετοχές υπογράφουν σημαντικά ονόματα της Hip-Hop μουσικής σκηνής όπως ‘’ ’Λόγος Απειλή, Sub, Eversor, Troufone, Stil 212, IMBLUE και Phaser Heartless’’. Στους ρυθμούς της Hip-Hop και με σκληροπυρηνικό στοίχο θα μας ταξιδέψει ο Spooky όπου μας τα λέει έξω από τα δόντια χωρίς φραγμούς και γεμάτος ειλικρίνεια. Το album ‘’Spooky – Το Πλάνο’’ κυκλοφορεί παγκόσμια και στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα μέσα από την νέα δισκογραφική του στέγη Just Do It Production LTD.

Το album ‘’Το Πλάνο’’ o Spooky το αφιερώνει στην γιαγιά του την οποία έχασε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του και την ευχαριστεί για άλλη μια φορά για όσα του δίδαξε, όπως ένα από αυτά είναι να μην το βάζει κάτω.

O Spooky γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν τα ιδανικά και συνηθισμένα όπως ενός παιδιού, μιας και είναι παιδί χωρισμένων γονιών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τον τράβηξε πίσω ως άνθρωπο μιας και τον ρόλο του γονέα και της οικογένειας αναλάβανε ο παππούς και η γιαγιά του στους οποίους όπως δηλώνει τους οφείλει πάρα πολλά και αυτό γιατί του δώσανε όλα τα εφόδια που χρειάστηκε για να φτάσει σήμερα και να είναι ένας νέος γεμάτος όρεξη, ταπεινός, ρομαντικός, θαυμαστής της ειλικρινείας και του σεβασμού, χωρίς ταμπού και κόμπλεξ, με στόχους τους οποίους πετυχαίνει και αυτό μάλιστα φάνηκε στα εφηβικά του χρόνια. Παιδικό όνειρο ήταν να γίνει επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και την πρώτη του επιτυχία την συναντάει στην ηλικία των 16 ετών όταν η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης είδε το ταλέντο του και τον αγόρασε από τον ΕΟ Σταυρούπολης. Δυστυχώς ο αθλητισμός έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα και αυτό γιατί έχοντας την ανάγκη να είναι ανεξάρτητος οικονομικά ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία ως διανομέας (delivery) καφέ για τα προς το ζην όπου εργάζεται ως και σήμερα. Στην πρώτη του σφαλιάρα από έρωτα όπως λέει, παράτησε τις σπουδές του από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και τον αθλητισμό. Η μόνη του διέξοδος μετά από την σφαλιάρα όπως δηλώνει  ήταν η μουσική και εκεί ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι.

Το 2018 κάνει την πρώτη του απόπειρα κυκλοφορώντας ανεξάρτητα τον πρώτο του δίσκο με τίτλο Φάκελος 43 όπου τους στίχους του Spooky συνοδεύουν οι ρυθμοί της Hip Hop και τολμά να εκτεθεί στον κόσμο και αυτό γιατί κάθε τραγούδι που γράφει και ερμηνεύει είναι και μια μικρή ιστορία της ζωής του, μια στιγμή που τον σημάδεψε. Φτάνοντας στο 2020 ο Spooky μπαίνει στην οικογένεια της Just Do It Production LTD, ή όπως λέει και ο ίδιος της νέας δισκογραφικής του στέγης και μας παρουσιάζει άλλο ένα μικρό βιογραφικό του μέσα από την μουσική. Πρόκειται για το νέο album του με τίτλο ‘’Το Πλάνο’’ σε ρυθμούς της Hip Hop. Στο album ‘’Spooky – Το Πλάνο’’ υπάρχουν σημαντικές συμμετοχές της Hip Hop μουσικής σκηνής όπως αυτή των ‘’Λόγος Απειλή, Sub, Eversor, Troufone, Stil 212, IMBLUE και Phaser Heartless’’.

Ένα album καθαρά βιωματικό με σκληροπυρηνικό στίχο τον οποίο υπογράφει ο ίδιος ο Spooky και περιέχει όλες τις εσωτερικές του ανησυχίες, πηγές έμπνευσης είναι πολλά από τα βιώματα του, όπως και αρκετές εικόνες από τα παιδικά του χρόνια. Θα έλεγε κανείς πως αν θες να γνωρίσεις τον Spooky μπορείς πολύ απλά να ακούσεις το album ‘’Το Πλάνο’’. Το album ‘’Το Πλάνο’’ o Spooky το αφιερώνει στην γιαγιά του την οποία έχασε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του και την ευχαριστεί για άλλη μια φορά για όσα του δίδαξε, όπως ένα από αυτά είναι να μην το βάζει κάτω.

Όπως βλέπετε τελικά ‘’Το Πλάνο’’ επετεύχθη.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio