Τσεκάρετε το νέο video από το KNKUC με τίτλο «Underground United Part 2». Τέλη του 2023 ήταν η γιορτή των 24 χρόνων του KNKUC αλλά για λόγους υγείας το video καθυστέρησε να ανέβει. Το 2024 μαζί με διάφορα projects που θα κυκλοφορήσουν θα σηματοδοτήσουν τα 25 χρόνια KNKUC! Το κομμάτι θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο album «Masters of the Underground III».

Στο «Underground United Part 2» ραπάρουν & εμφανίζονται οι Nosorious, White Dragon, Trakos, Συν84, Sτιχοπαθής, Κούκου, Power of Thought, Di Markos, 542, Αμάρτημα, Φάνης Αφανής, Code, B.Bunny, Raem, Enterprize, Meraxx, Crackpot, De Bruwelijke, Φάντασμα, Σέξπυρ, Ζουμπάς, Sly-C, Sonder, DJ Eρπετό & Akuji. Στη μουσική παραγωγή βρίσκεται ο Empne και στα cuts ο Kebzer.

To μοντάζ έγινε από τους TwentyTwo (Ράνια Τριανταφύλλου & Empne) ενώ πίσω από την κάμερα εκτός από τους Empne, Ράνια Τριανταφύλλου & Sly-C βοήθησαν οι Θύτης, Zoumpadaki, Lefteris Tziaferis, Casper Menting, Jolene Zacher, Tetragwno Photography και άλλοι. Μπορείτε να το δείτε στο YouTube.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
2
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail