Μία συνεργασία φωτιά απο τον Endemic Emerald και τον Skanks the Rap Martyr

Rapsploitation Review!

Κυκλοφορία του 2017 από τη No Cure Records, που στηρίζει το αληθινό hip-hop!

Δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο τον φίλο Endemic.

Ήδη το intro σε βάζει στο κλίμα για το τι θα ακολουθήσει. Ο Skanks δεν έχει μόνο ωραία lines και ροή, άλλα και μια χροιά που σε βάζει κατ’ ευθείαν στη βρωμιά του νεοϋορκέζικου ραπ, ενώ προσαρμόζεται κατάλληλα σε κάθε beat του δίσκου.

Ας, πάμε όμως στα beats… Μελωδικά samples, κοφτά drums & βαριά μπάσα όπως πρέπει. Ο δίσκος έχει τα σκληρά bangers του, αλλά και πιο «chillαριστά» κομμάτια με ωραία φωνητικά στο ρεφρέν. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι τα cuts στον δίσκο είναι ντόπα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα μισά του δίσκου περίπου, θυμήθηκα μια εποχή που ήμουν πωρωμένος με Duckdown Records. Αφού μπήκα σ’ αυτό το mood, βλέπω συμμετοχή με Rustee Juxx, ανάμεσα σε άλλες. Αναμενόμενο βέβαια αφού ο Endemic έχει συνεργαστεί ξανά με τον συγκεκριμένο ράππερ και τη Duckdown.

Και το καλύτερο για το τέλος, ένα κομμάτι που σε κουνάει ολόκληρο με άρρωστο beat & συμμετοχή από τον θρυλικό Tragedy Khadafi, τι άλλο να θες από αυτόν τον δίσκο για να σε πάει ξανά στη χρυσή εποχή των 90s;

Συμμετοχές: Shabaam Sahdeeq, Ruste Juxx, Tragedy Khadafi, Mic Handz, DJ Ready Cee & Bankai Fam.

Παραγωγή: Endemic Emerald
Master: 4th Disciple
Μίξη: Mike Fuego εκτός του “omnipotent”, Μίξη: Darkim be Allah
Artwork: Paragone Celestial.

Κυκλοφορία: 26/5/17

Cd Review by: A/D

Find Endemic Emerald on Twitter 

Find Endemic Emerald on Facebook

 

Δείτε την συνέντευξη που μας έδωσε ο παραγωγός Endemic Emerald όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για projects που ετοιμάζει με καλλιτέχνες της ελληνικής hip hop σκηνής.

[jaw_y_video clip_id=”https://youtu.be/Qq5GD-7c7XM” height=”480″ autohide=”2″ autoplay=”1″ loop=”0″ rel=”1″ ][jaw_clear]

 

 

 

 

 


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail