Το NR40 βρίσκεται στη καρδιά της Θεσσαλονίκης, ένα νέο tattoo studio μέσα στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο NR40urban Arts που άνοιξε πέρυσι τον Ιούνιο. Κοινά σημεία των ανθρώπων του χώρου η urban street art. Πρόκειται για ένα πολυπολιτισμικό χώρο, όπου διακρίνονται ξεκάθαρα οι επιρροές από το graffiti, κουλτούρες του εξωτερικού φερμένες από ταξίδια και η έμπνευση από πολλές καλλιτεχνικές προσωπικότητες.

Είναι ένας χώρος γεμάτος τέχνη, που πραγματοποιεί εικαστικές και γενικά δημιουργικές δραστηριότητες και events, ένας χώρος ανοιχτός σε νέες ιδέες και που όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Στον χώρο μπορείς να βρεις custom handmade χαλιά που με την urban ματιά δίνουν μια νέα οπτική στο μέχρι τώρα συνηθισμένο παραδοσιακό χαλί. Ένα ακόμη κομμάτι του χώρου είναι η γραφιστική. Τα παιδιά αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν τα εξώφυλλα δίσκων ή τραγουδιών, αφίσες και άλλα πολλά με τη μοναδική υπογραφή τους. Την υπογραφή καλλιτεχνών φέρουν και τα handmade clothes που θα βρεις στο ισόγειο.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο είναι το μπαρ του ΝR40 που προωθεί τη νοοτροπία του self service, καθώς είναι κάτι που πρέπει να μπει στην κουλτούρα μας. Στο μπαρ, λοιπόν, μπορείς να ξεκινήσεις με έναν καφέ και να συνεχίσεις με κάποιο cocktail.

Στο nr40tattoo θα βρείτε καλλιτέχνες εξειδικευμένους με μεγάλη ποικιλία σε στυλ. Από old school traditional, neo traditional, blackwork Japanese, traditional Japanese, graphic, ρεαλιστικό, minimal, Oriental και αμπστρακτ, το nr40tattoo είναι ένα στούντιο που ως προτεραιότητα του έχει να πραγματοποιήσει τη ιδέα του κάθε πελάτη καθώς και κατά καιρούς φιλοξενούν tattoo artist από άλλα εγχώρια studio είτε από το εξωτερικό με τη μορφή guest spot.
Στο κατάστημα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό για το piercing.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είτε ραντεβού η διαδικασία είναι απλή.
Έρχεστε σε επικοινωνία με την γραμματεία με μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, είτε ψηφιακά κ τηλεφωνικώς!
Διεύθυνση: Πλάτωνος 10, Θεσσαλονίκη 546 31
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 023 6656


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail