Ο newcomer στο ελληνικό Rapgame, S.X., παρουσιάζει στο κοινό τα πρώτα του single κομμάτια. Τις παραγωγές των παρακάτω tracks υπογράφει ο επίσης νεοφερμένος και αδελφικός φίλος του S.X., Nick Da Blessed. Τα δύο παιδιά είναι η τρανή απόδειξη του τι μπορεί να πετύχει κάποιος μουσικά, εάν διαθέτει ένα home studio, πολύ όρεξη και πολλές ρίμες στο κεφάλι του!

“Ονομάζομαι Σ.Χ. ή όπως παρουσιάζομαι στο κοινό S.X. Το rap name μου σημαίνει “Σκέψεις Χαμένες”. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή μου είναι ελληνοαιγυπτιακή. Ξεκίνησα να γράφω στίχους από την ηλικία των 13, καθώς με αυτόν τον τρόπο εξέφραζα τα συναισθήματα τα οποία έκρυβα μέσα μου και δεν μπορούσα να εκφράσω. Αλλιώς, ένας τρόπος διαφυγής, που στην πορεία με βοήθησε να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες που βίωνα και να αποδράσω από αυτές. Τα ακούσματα μου στην Ραπ μουσική ξεκίνησαν λίγο πριν το λύκειο (οι κλασικές κακές παρέες που εν τέλη ήταν σωτήριες για μένα). Κάπως έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική και το Ραπ.”

“Το 2020 έκανα το βήμα να βγάλω προς τα έξω την δουλειά μου πλέον, με τα πρώτα μου κομμάτια να είναι το “21199” και το “Silence”. Σε σύντομο  χρονικό διάστημα ακολούθησαν οι single κυκλοφορίες “Mora” και “R.I.P”. Η θεματολογία μου αφορά προσωπικά βιώματα κυρίως, κάποια κοινωνικά μηνύματα και οι μελλοντικές κυκλοφορίες θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία από θέματα και προβληματισμούς που θέλω να παρουσιάσω. Όλα τα παραπάνω κομμάτια βρίσκονται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και είναι παραγωγές του αδελφικού μου φίλου “Nick Da Blessed”.

Πέρα από την αγάπη μας και την ανάγκη μας να κανουμε αυτήν την μουσική, θέλουμε να μοιραστούμε τα βιώματα μας και τα συναισθήματα μας με το κοινό και πιστεύω πως αυτό που μπορεί να μας ενώσει είναι η ειλικρίνεια μας στον στίχο, γεγονός που φαίνεται να φθείρεται στις μέρες μας. Το 2021 θα μας βρει έτοιμους να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας Ep με τίτλο “Memorial Ep”.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio