Ο Ghostemane στην Αθήνα ! (Photo & Video report)

To Σάββατο 14 Απριλίου το Rapnroll.gr βρέθηκε στο Χυτήριο όπου έγινε το live του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου Ghostemane.

Ο κόσμος έκανε από νωρίς την εμφάνιση του με αποτέλεσμα ο χώρος έξω από το Χυτήριο να είναι γεμάτος κόσμο που ανυπομονεί για την live εμφάνιση του Ghostemane.

Η βραδιά ξεκίνησε με dj Set με Cloud Rap και Trap.

Όσο προχωρούσε η βραδιά ήρθε η ώρα του Dj Nedarb ο οποίος έπαιξε αρκετή ώρα κομμάτια δίνοντας το respect του σε ραππερς που έχουν φύγει όπως τον Lil’ Peep! Μετά ανέβηκε στην σκηνή ο Horse Head, ο οποίος έπαιξε περίπου μισή ώρα και έδωσε το δικό του ύφος στο Live.

Αμέσως μετά βγήκε για λίγα κομμάτια ο Wavy Jones ο οποίος ανέβασε το κοινό και ετοίμασε τον κόσμο για τον main act του live!  Όταν ήρθε η ώρα του Ghostemane έγινε πανικός!

Στα decks ήταν όλη την ώρα ο Nedarb ο οποίος έδινε τον παλμό από την θέση του. Κάποια στιγμή γύρισε στην σκηνή ο Wavy Jones ώστε να πουν κάποια κομμάτια μαζί με τον Ghostemane όπως το “Palehorse” και “S.C.U.M”.

Ο Ghostemane είπε πολλά από τα κομμάτια του όπως το “Hades” , “Andromeda” , “Kybalion” πολύ δυναμικός και γεμάτος ενέργεια ξεσήκωσε το  μαγαζί δημιουργώντας ένα απίστευτο vibe !

Μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν όλος ο κόσμος τραγουδούσε για τα γενέθλια του ! Κάποια στιγμή ανέβηκε στα ηχεία και πήδηξε στο κοινό όπου έγινε ένα με αυτό! Ήταν ένα καταπληκτικό live γεμάτο μουσική. Λίγο πριν το τέλος άρχισε όλος κόσμος να φωνάζει και να ζητά να πει σαν τελευταίο κομμάτι το Mercury και φυσικά ο Ghostemane δεν χάλασε χατίρι στον κόσμο!

Έτσι μετά από επευφημίες και χειροκροτήματα τέλειωσε το πρόγραμμα του.

Μετά ακολούθησε Dj set μέχρι τις πρώτες πρωινές από την διοργανώτρια ομάδα της Level up!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
metro am