Στις 21 Μαρτίου ο Marios Zie κυκλοφόρησε τον πρώτο επίσημο δίσκο του με τίτλο «Apo To Domatio tou Xronou» και εμείς “μπήκαμε μαζί του σ’ αυτό” για να μας πει δυο λόγια.

“Ο δίσκος αυτός πήρε αρκετές αναβολές ωσότου να είναι τώρα έτσι όπως τον οραματίστηκα, σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. Δουλεύτηκε μουσικά από τον ταλαντούχο Vito Soprano ο οποίος ανέλαβε
την μίξη,το mastering και αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο στην παραγωγή του δίσκου”.

Σε ερώτηση που του έγινε για την επιλογή του καλλιτεχνικού του ονόματος, μας εξήγησε ότι:

“Κάποιοι με γνωρίζουν ως Μάριο όπου και είναι το βαφτιστικό μου και άλλοι ως Zie που με ακολουθεί από την εποχή που ήμουν ενεργός γκραφιτάς. Στην πραγματικότητα όμως, ο Marios και ο Zie λειτουργούν όπως το Yin-Yang. Είναι ένα αδιαίρετο σύνολο που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον”.

Ο δίσκος του έχει τίτλο «Apo To Domatio tou Xronou» και μας εξήγησε την όλη ιδέα πίσω από
τον δίσκο.

“Ο τίτλος και τα γραφιστικά του δίσκου είναι επηρεασμένα από το κόσμο του Dragonball.
Όποιος γνωρίζει, μπορεί να καταλάβει γιατί ονομάστηκε έτσι ο δίσκος και να πιάσει αναφορές στα κομμάτια μου. Επίσης, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα κομμάτια είναι εφτά”.

Συμπληρώνοντας αναφέρει ότι:

“Θα καταλάβει κάποιος αν ακούσει τον δίσκο, την αγάπη μου για τα anime, όπως και για τον κινηματογράφο, τις τέχνες γενικότερα και φυσικά το rap. Είναι ένας δίσκος που θίγει έντονα, θέματα όπως η φιλία, ο έρωτας και η αγάπη. Τέλος, θέλω ο δίσκος να φτάσει στα αυτιά του κόσμου, για αυτό και είμαι εδώ τώρα! Το rapnroll.gr μου δίνει αυτήν την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.”

This image has an empty alt attribute; its file name is marios_zie_rapnrollgr2-1024x1024.jpg

Ο δίσκος “Από το Δωμάτιο του Χρόνου” κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες για streaming.

Μπορείτε να ακούσετε τον δίσκο και στο Spotify:


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
3
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail