Η Jane Doe (ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε η καταγγέλλουσα για να διατηρήσει την ανωνυμία της) υποστηρίζει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Snoop Dogg και τον συνεργάτη του, Don «Magic» Juan. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το 2013 μετά από συναυλία του, στην οποία η ίδια συμμετείχε ως χορεύτρια, αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της και το πρωί ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan, ο οποίος προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά πρώτος. Στη συνέχεια, της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο studio του Snoop Dogg και φοβούμενη για την καριέρα της δέχτηκε. Στο studio ο γνωστός ράπερ αποπειράθηκε επίσης να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
Ο Snoop Dogg χαρακτήρισε ανάξιες τις κατηγορίες και αποσκοπούν σε οικονομικό όφελος, καθώς η καταγγέλλουσα ζήτησε αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Με ανάρτησή του στο instagram υποστηρίζει πως μέσω αυτής της κίνησης η χορεύτρια προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον της.


Εκπρόσωπος του ράπερ δήλωσε στην Page Six το εξής: «Επινόησε μία ιστορία, γνωρίζοντας ότι ο Snoop Dogg εμφανίζεται στο Super Bowl σε τρεις ημέρες και θέλει να τη χρησιμοποιήσει ως αρνητική διαφήμιση. Έχει κατασκευάσει ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 8 χρόνια. Ο κος Broadus (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή με την κυρία. Το σχέδιό της είναι αισχρό και ζημιώνει τα πραγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά».


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail