Λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του και σχεδόν 30 χρόνια μετά θάνατό του, ο Tupac Shakur (a.k.a. 2Pac), απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Συγκεκριμένα τα γενέθλια του ράπερ θρύλου για την παγκόσμια χιπ χοπ σκηνή είναι στις 16 Ιουνίου και ο ίδος θα γινόταν 52 χρονών.

Ο Tupac έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές διάσημες ταινίες και παράλληλα γνωστές στην κουλτούρα του χιπ χοπ όπως οι «Juice» (1992), «Poetic Justice» (1993), «Above the Rim» (1994), «Gridlock’d» (1997) & «Gang Related» (1997).

Στην τελετή απομονής του αστεριού βρίσκονταν ράπερ, συνεργάτες, στενοί φίλοι και φυσικά μέλη της οικογένειας του 2Pac. Αναλυτικά, το ραπ γκρουπ που ίδρυσε ο ίδιος ο 2Pac, οι Outlawz, ο ράπερ YG από το Compton, o γνωστός κωμκός Mike Epps ήταν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους ενώ host της τελετής ήταν ο παρουσιαστής ραδιοφώνου Big Boy. Η αδερφή του Sekyiwa «Set» Shakur ήταν εκεί κι αποδέχτηκε εκ μέρους του αδερφού της το βραβείο και στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη φορά που τον είδε να εμφανίζεται ζωντανά όταν ήταν έφηβος στο Apollo Theater στο Harlem.

Εκατοντάδες κατά τη διάρκεια της απονομής τραγουδούσαν τους στίχους του και φώναζαν «Tupac, Tupac, Tupac» δείχνοντας εμφατικά ότι δεν έχει ξεχαστεί. Η επιρροή που είχε η ζωή και το έργο που άφησε πίσω του ο Tupac είναι ούτως ή άλλως αδιαμφισβήτητη. Οι πωλήσεις δίσκων που ξεπνερνούν τα 75 εκατομμύρια, τα αμέτρητα graffiti στο Los Angeles και σε όλο τον κόσμο δείχνουν μόνο αγάπη προς το πρόσωπό του.

Ο σκηνοθέτης Allen Hughes είπε ότι ο κόσμος νιώθει το μήνυμα που «περνάει» ο 2Pac. Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι και τόσο άσχημα για ένα μικρό μαύρο αγόρι από το Χάρλεμ, σωστά;».


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
2
omg
love love
2
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail