Οι Cerebro καλεσμένοι της εκπομπής The Classic

Οι Cerebro δημιουργήθηκαν το 2014 στην Αθήνα και αποτελούνται από τους Αχιλλέα “Zarquon” Τοσικιάν (dagobah system/soul system) σε στίχους και ερμηνεία, και Παναγιώτη “Misdeal” Σιμόπουλο (No Flame Candle,Παιδιά στο Χρόνο) σε στίχους, ερμηνεία και μουσική παραγωγή. Με την μουσική να κινείται σε hiphop μονοπάτια, άλλοτε πιο σκοτεινά κι άλλοτε σε πιο Funk ρυθμούς, κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα το 2016 τον πρώτο τους δίσκο “Μεγαλοστομίες” με έντονο το κοινωνικό, βιωματικό αλλά και σατιρικό κάποιες φορές περιεχόμενο.

Εν έτει 2018 επιστρέφουν με το δεύτερο τους πόνημα με τίτλο Member Berries, έχοντας πλέον βρει τον ήχο και το ύφος που τους ταιριάζει και με τους Andri J, Τωm Unit, Γιώργη Νίκα, Dj Rawkuts και Dj Denjah D να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με τη συμμετοχή τους . Τόσο οι Μεγαλοστομίες όσο και τα Member Berries ηχογραφήθηκαν και επιμελήθηκαν από τον Misdeal στο studio Clepsydra το οποίο διατηρεί τα τελευταία χρόνια, και είναι διαθέσιμα για streaming στο youtube, και για downloading στο bandcamp.

Στην εκπομπή θα μιλήσουμε για όλα αυτά που κάνουν, για hip hop, για ιστορίες από το παρελθόν και να ακούσουμε πολλή μουσική!

Συντονιστείτε στον www.RockhaRadio.com την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 από τις 22:00 και μέχρι τις 00:00.

https://cerebromusic.bandcamp.com/

https://web.facebook.com/CerebroOfficial/

 


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
metro am