Οι Cypress Hill ετοιμάζουν νέο άλμπουμ και μοιράζονται το single «Bye Bye»

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου «Elephants on Acid», οι πολυπλατινένοι Hip-Hop θρύλοι από την Καλιφόρνια ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Back in Black» που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου από την MNRK.

Το «Back in Black», την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο Black Milk, είναι το δέκατο άλμπουμ των Cypress Hill και σύμφωνα με το συγκρότημα είναι μια επιστροφή στον ήχο των πρώτων ημερών τους.

«Αυτό το άλμπουμ είναι μία επιστροφή στις ρίζες μας. Ήμασταν περήφανοι hip-hoppers από τις πρώτες μέρες μας και έχουμε περάσει πολλά. Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στη hip-hop βιομηχανία. Το να κάνουμε ένα αυστηρά hip-hop βήμα ήταν μονόδρομος για εμάς», δήλωσε ο Sen Dog.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου τους δίσκου, οι Cypress Hill κυκλοφόρησαν και το καινούργιο τους single «Bye Bye» με τη συμμετοχή του ανερχόμενου ράπερ από το Μίσιγκαν, Dizzy Wright.

«Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι αποτελεί μια ξεκάθαρη δήλωση και μιλάμε με έμμεσο τρόπο για την πολιτική του σήμερα. Ότι νανουριζόμαστε σε αυτόν τον ονειρικό κόσμο που προσπαθεί να μας τυφλώσει από τον διαχωρισμό που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικοί και η κυβέρνηση. Προσπαθούν να μας κοιμίσουν ενώ εκείνοι κάνουν ό,τι θέλουν», ανέφερε ο B-Real σχετικά με το νέο single.

Με το «Back in Black» οι Cypress Hill γιορτάζουν 30 χρόνια ιστορίας και μπαίνουν δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία ως ένα από τα κορυφαία Hip-Hop συγκροτήματα όλων των εποχών.