Οι Dog In Style με αστείρευτη έμπνευση από την επικαιρότητα, παρουσιάζουν το πρώτο τους LP. Το “ΣΤΡΕΣ” τους βρίσκει με διάθεση να θέλουν να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες αλλά και τα άγχη τους, δίχως να έχουν χάσει την όρεξη τους να ¨ελαφρύνουν” το κλίμα, όπου εκείνοι κρίνουν απαραίτητο.

Με στροφή σε ένα βαρύτερο εναλλακτικό ήχο, χωρίς να έχουν αποκοπεί από τον χαρακτηριστικό τους Punk τόνο και ύφος, η νέα δουλεία των Dog In Style, σίγουρα θα διεγείρει το ενδιαφέρον. Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρο στα Made In Hell Studio (David Prudent) και Bashment Studio (Dj Micro & Σωτήρης Πασσάς), ενώ την μίξη ανέλαβε ο Παναγιώτης Τραχανάς. Το mastering έγινε επίσης από το SoundGarden Studio.

Τέλος τo mastering υπογράφει το SoundGarden Studios (Λάμπρος Κριτσιμάς). Παράλληλα με την κυκλοφορία του Album, έχει ανέβει και το Video Clip του “Bukowski” σε επιμέλεια και σκηνοθεσία από RoofTop Studio. Με συμμετοχές από Ραμμένο Άσσο και Dj Silkroad, το “ΣΤΡΕΣ” είναι το Rap Rock στις πιο alternative πτυχές του. Το εξώφυλλο επιμελήθηκαν οι Stelios Kotsovilis & Kostis Keritis. Το album κυκλοφορεί από την Rapnroll Records και μπορείτε να το ακούσετε στο Spotify.


Like it? Share with your friends!

1
1 point

What's Your Reaction?

omg omg
2
omg
love love
3
love
lol lol
0
lol
fail fail
1
fail