Μετά από το sold out Red Bull Symphonic τον περασμένο Δεκέμβριο στην «πόλη του» – όπως την αποκαλεί – τη Θεσσαλονίκη, ο 12ος μαζί με το crew του ετοιμάζονται για ένα δυνατό show και αυτή τη φορά… στην Αθήνα.

Στις 09 Ιανουαρίου 2024 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα υποδεχτεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ραπ σκηνής, τον Άκη (a.k.a. 12ο Πίθηκο), ο οποίος μαζί με την καταξιωμένη Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ πρόκειται να ταξιδέψουν το κοινό σε μια μοναδική μουσική εμπειρία, που αφηγείται την ανεπανάληπτη ιστορία μιας συνεργασίας μεταξύ ταλαντούχων καλλιτεχνών από διαφορετικό background.

Άλλωστε αν κάποιος μπορεί να συνδυάσει άψογα τη ραπ και την κλασική μουσική, αυτός είναι ο 12ος.

«Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το να μπορώ να φανταστώ τα τραγούδια μου ενορχηστρωμένα με συμφωνική ορχήστρα και να ακουστούν καλά στο κεφάλι μου», είχε πει πέρσι προτού ξεσηκώσει το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Νέος ήχος με απίστευτα featuring acts
Φέτος, μαζί με τον Άκη (a.k.a. 12ο Πίθηκο) θα εμφανιστούν ο Άσαρκος και ο Hatemost, οι 2 από τους 3 MCs του θρυλικού συγκροτήματος Βήτα Πεις, καθώς και ο Εισβολέας, ο ταλαντούχος ράπερ που καταφέρνει με έναν μαγικό τρόπο να συνδυάσει τη ραπ με το ρεμπέτικο και τα μπλουζ, αλλά και ο Sonqo Pura, μέλος των “Επίλεκτων”.
«Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το 1ο Red Bull Symphonic δεν γινόταν να μην το επαναλάβουμε και ήθελα πολύ ο επόμενος σταθμός να είναι η Αθήνα. Πάνω στη σκηνή θα ανέβουν μαζί μου και τέσσερα μεγάλα ταλέντα της ραπ σκηνής, και πολύ δικοί μου άνθρωποι, και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Αυτό που πρόκειται να ζήσουμε δεν το περιμένει κανείς», τονίζει ο 12ος Πίθηκος.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail