Όπως κάθε μήνα, κάναμε το καθιερωμένο poll “Release Of The Month” όπου εσείς αναδεικνύεται τις αγαπημένες κυκλοφορίες σας!

Μετά το poll που πραγματοποιήθηκε στα stories μας στο instagram την 1η και τη 2η μέρα του Δεκεμβρίου αναδείξατε ως κυκλοφορία του μήνα Νοεμβρίου το «Φύγε» από  Χάρις Αλεξίου & ΛΕΞ.

Μία συνεργασία που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Τα κομμάτια του album της με τίτλο «Reworks» είναι ήδη γνωστά στους ακροατές της και στο συγκεκριμένο project έχουν άλλο στυλ και ρυθμό. Τη μουσική παραγωγή υπογράφουν οι Thomas KonstantinouDof TwogeeIssy BeatsAsto Pasam & Ermis.

Οφείλουμε να αναφέρουμε πως συνεργασίες σαν και αυτή πάνε ένα βήμα μπροστά την ραπ μουσική και υπενθυμίζουν στο ευρύ κοινό ότι το rap είναι ικανό να διεισδύσει σε πολλά διαφορετικά είδη. Δεν είναι μια νεανική τάση – μόδα που ακούνε οι πιτσιρικάδες και θα τους περάσει όσο μεγαλώνουν, είναι μια μουσική με νόημα, συναίσθημα, και ρεαλισμό.

Μπορείτε να το ακούσετε στο Spotify.

Πλέον κάθε κομμάτι που αναδεικνύεται από εσάς ως Release Of The Month θα μπαίνει απευθείας πρώτο στην Spotify Playlist “Hip Hop In Greece” για 7 ημέρες!

Κάντε μας follow στο instagram για να μπορείτε και εσείς να παίρνετε μέρος στα polls που γίνονται κάθε μήνα!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
1
omg
love love
1
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail