Μετά από αρκετό καιρό το Release Of The Month poll επιστρέφει στο instagram του rapnroll.gr και αναδεικνύει τις αγαπημένες σας κυκλοφορίες κάθε πρώτη του μήνα στα stories μας!

Μετά το poll που πραγματοποιήθηκε στα stories μας στο instagram την 1η και τη 2η μέρα του Οκτωβρίου αναδείξατε ως κυκλοφορία του μήνα Σεπτεμβρίου το «REGULAR» από SethInkaΜικρό Κλέφτη & DJ.Silence.

Μπορεί το «REGULAR» να είναι μέρος του δίσκου «ETHOS SCIENCE» που κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου, το βιντεο κλιπ όμως κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη και αρκετός κόσμος, που δεν είχε ακούσει το κομμάτι στον δίσκο, το έμαθε από το κλιπ και πλέον το έχει στο repeat χαρίζοντας στο release μια θέση στα trends του YouTube.

Πρόκεται για το δεύτερο κομμάτι από το συνεργατικό album των Seth & DJ.Silence με τίτλο «ETHOS SCIENCE» και επίσης το δεύτερο που οπτικοποιείται μετά το «HANDS IN THE AIR». Παράλληλα το «REGULAR» είναι το πρώτο βίντεο κλιπ που εμφανίζεται η ΙΝΚΑ διότι μέχρι και σήμερα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλλο βίντεο κλιπ. Στη μουσική παραγωγή βρίσκεται ο DJ.Silence και στη μίξη ο Steezy. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Nick Christod.

Πλέον κάθε κομμάτι που αναδεικνύεται από εσάς ως Release Of The Month θα μπαίνει απευθείας πρώτο στην Spotify Playlist “Hip Hop In Greece” για 7 ημέρες!

Κάντε μας follow στο instagram για να μπορείτε και εσείς να παίρνετε μέρος στα polls που γίνονται κάθε μήνα!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail