Renegade Instruments “X” LP Launch Live

w/ Dj Gzas / Andri J / Βδέλυγμα / Sonder /
Βασιλική Μεθενίτη (έκθεση ζωγραφικής)

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 20:30
στο Six Dogs

Είσοδος: 5 ευρώ

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου σε 2016, ένας σκληρός δίσκος 2TB έπεφτε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε κώμα σε ένα δωμάτιο σε επαρχιακή πόλη. Μια όχι και τόσο μικρή ηλεκτρονική μουσική βιβλιοθήκη, μουσικά πρότζεκτ χρόνων και ακόμη περισσότερα μελλοντικά αναπαύονται από τότε αρκετά μακριά από το χώρο δημιουργίας του Renegade Instruments. Στους πρώτους 3 μήνες του 2016 δημιουργήθηκε με αυτές τις συνθήκες ο νέος του δίσκος. Μακριά από τη διασκεδαστική ειρωνία του Ρεμπελ, της προηγούμενής του δουλειάς, σκοτεινός και άμεσος ο δίσκος X κυκλοφορεί από τα τέλη Οκτώβρη. Ένας δίσκος για πρώτη φορά όχι μόνο σε παραγωγή αλλά και σχεδόν αποκλειστικά σε σύνθεση του καλλιτέχνη. Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου παρουσιάζεται στο Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) σε μια ορχηστρική χιπ χοπ παράσταση για ένα δίσκο με εκλεκτούς ρόλους στο πλευρό του.

Τη βραδιά θα πλαισιώνει ο ένας από τους δυο καλλιτέχνες που συμμετείχαν και στο δίσκο, ο Dj Gzas. Έρχεται μαζί με cuts, breaks και raw beats να γεμίσει με ρυθμό και τεχνική από την αρχή μέχρι το τέλος τη συναυλία. Ξεκίνησε να ασχολείται …. . Συνεργάζεται και συνεργάστηκε επί σκηνής με σχήματα όπως οι Twinsanity, Zoro & Buzz, Rationalistas. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ξεκίνησε να δημιουργεί και την πρώτη προσωπική του δουλειά.

TV TEMPLATE BLACK

 

Ο Andri J ιδρυτικό μέλος της ομάδας των Univers, ξεκίνησε να ασχολείται με την κουλτούρα του hiphop και συγκεκριμένα, με το Rap και το Beatmaking στις αρχές του 2000. Έχει στο βιογραφικό  του πολλές κυκλοφορίες(7 στο σύνολο) και ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Πρίν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του album με τίτλο “The Andriground”.

 

Το Βδέλυγμα που επέστρεψε φέτος με νέα κυκλοφορία εμφανίζεται για ένα live set με τραγούδια των πέντε τελευταίων χρόνων, από το “8 φετίχ” μέχρι το φετινό αγαπημένο “Κρέμα EP”. Παρουσιάζει κομμάτια – προσωπικές ιστορίες, ειρωνικές προσεγγίσεις του “παραδοσιακου” hip hop και αφηγείται πότε ερωτικές και πότε δυσοίωνες ιστορίες.

 

Ο Sonder είναι ένας νέος MC, που παρέα με τους Βδέλυγμα, Renegade Instruments και Drugitiz ετοιμάζει αυτό το διάστημα την πρώτη του δουλειά. Πλέκει τον πολιτικό λόγο με την ψυχοσυνθετική αναζήτηση και το ατόφιο καθημερινό χιούμορ με τις ερωτικές μας κατρακύλες.

Η Βασιλική Μεθενίτη είναι φυσικός που ασχολείται με τη ζωγραφική από μικρή. Βρίσκει ένα τρόπο να εκφράσει, όσα δε μπορεί να περιγράψω με λόγια. Μιλάει με τις δημιουργίες τόσο στον εσωτερικό κόσμο των απλών ανθρώπων όσο και στις δοκιμασίες της “εξωτερικής” ζωής τους. Στο χώρο θα εκτίθενται έργα της σε όλο το φάσμα των δημιουργιών της, χρονικά και αισθητικά.

Η βραδιά ξεκινάει από τις 8.30μμ.
Χορηγοί Επικοινωνίας:
RISE, En Lefko, avopolis, ελculture, propaganda, rapnroll.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Ο νέος ορχηστρικός χιπ χοπ δίσκος του Renegade Instruments μόλις κυκλοφόρησε. Ακούστε τον, δείτε τα video clips, ‘Night Bandits’ και ‘No‘ και αγοράστε τον.

Παραγγελίες δίσκου CD: renegade.gcl@gmail.com ή bit.ly/RIXbandcamp ή
Ελεύθερο stream youtube: bit.ly/RIXyoutube
itunes: bit.ly/RIXitunes
spotify: bit.ly/RIXspotify
tidal: bit.ly/RIXtidal

Λεπτομέρειες:
bit.ly/RenegadeInstrumentsX

Σύνθεση, Παραγωγή, Μίξη, Mastering, Scratch(εκτός από τα παρακάτω)
Renegade Instruments
Στο δίσκο συμμετέχουν:
Dj Sun
Dj Gzas

Το artwork
δημιουργήθηκε μερικώς και επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου:
ο Πάνος “Devnull” Λουκίσας

Στοιχεία του artwork
Φωτογραφία φίσας Κώστας Πολύδωρος
Σκίτσο εξοπλισμού: Wezrap (από Νεκρούς Από Κούνια)

Το video clip του ‘Night Bandits
σκηνοθέτησε και κινηματογράφησε ο Yorgos Delis,

το σενάριο γράφτηκε από τον Renegade Instruments.

Το video clip του ‘No’
δημιούργησε ο Μάξιμος Χάλμπερτ
www.facebook.com/maximos.rockobain

rapnroll_logo_main_bnw

Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail