Το Rapnroll.gr και το Drop Festival παρουσιάζουν:

      Respect The Hood live in Thessaloniki

O ταλαντούχος παραγωγός  Dj Τoygge δημιούργησε ένα project με σκοπό να συνδέσει καλλιτέχνες από όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα 6 releases του project, τα οποία συνοδεύονται και από video, έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Ήρθε η ώρα για το πρώτο Respect The Hood live, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Block33 στις 21:00.

Στο live θα συμμετέχουν οι Block93, KOAS, NTS, SETH, RASXOU, MIPSI, SAPO, NNP  & αρκετοί ακόμα guests. Στο line up συμμετέχουν ονόματα, τα οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει το track τους στο project αλλά και καλλιτέχνες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα tracks σύντομα.

H προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.gr

Grab your tickets here

Location: Block 33 (26ης Οκτωβρίου)

Doors Open: 21:00

Tickets Presale: 10e

On Spot: 12e

COVID-FREE EVENT:

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο, έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) και αναλόγως της ηλικίας τους, τα παρακάτω πιστοποιητικά:

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ:

▶ Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19

▶ Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ:

▶ Μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών, ή rapid test εντός 48 ωρών, ή self-test εντός 24 ωρών.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail