Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν ζωντανά ο Τάκι Τσαν και ο Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNFCC). Στα decks θα βρίσκεται ο beatmaker Rsn και οι 2 MCs θα μας παρουσιάσουν τα καινούργια τραγούδια τους, ακυκλοφόρητα και κομμάτια φυσικά απ’ τη δισκογραφία τους.

Ο Τάκι Τσαν, στα πρώτα του βήματα ήταν γνωστός ως Westley (a.k.a Ways) από Z Crew και μας συστήθηκε δισκογραφικά ως Τυμβωρύχος στο θρυλικό γκουπ Ζωντανοί Νεκροί. Έπειτα ως Παιδί Θαύμα στο πρώτο του single «Στην Αθήνα» και μετά στο solo album του, το «Ρίμα Για Χρήμα». Τέλος στο όνομα που όλοι ξέρουμε και παράλληλα ως Τάκαρος από τις Ρεμπέτικες Ψυχές με τον Κουτσαβάκη. Πριν τη δημιρουργία των Ζωντανών Νεκρών όπως τους ξέρουμε σχημάτισαν μαζί με το Μηδενιστή τους GLD (Gate of the Leaving Dead) κι επίσης ήταν μέλος μαζί με τον Εισβολέα του χιπ χοπ γκρουπ Τιγρέ Σποράκια που στην πορεία έγινε μπάντα. Ο Τάκι Τσαν είναι ένας από τους καλύτερους tattoo artists στην Αθήνα.

Ο Phyrosun ήταν μέλος του ιστορικού σχήματος Tang-Ram και έχει στο ενεργητικό του ως solo artist 4 albums, 1 mixtape, αρκετά singles που έχουν γίνει επιτυχίες κι έχει επίσης 2 albums και 1 EP ως μέλος των Tang-Ram. Έχει feats με ονόματα της εγχώριας σκηνής κι όχι μόνο. Έχει αρκετές συνεργασίες όπως με τον Hatemost και Άσαρκο (των Βήτα Πεις), το Sifu VERSUS (της La Klikaria & Φιλικής Εταιρίας), τον Ευθύμη (των Terror X Crew), τον Xplicit (των Στίχοιμα), τον A!MS (a.k.a. A.M. SNiPER), τον Memphis Bleek, τον Ariez Onasis, τον DJ Teddy-O και τον Mims. Αγαπάει το μπάσκετ δείχνοντάς το στα κομμάτια του κι έχει αγωνιστεί μέχρι και στη Β΄ Εθνική.

Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε τις δισκογραφίες και των δύο:

Δισκογραφία Τάκι Τσαν

Studio albums:
Ρίμα Για Χρήμα (1999)
Στο Μυαλό Του Παναγιώτη Στραβαλέξη (2006)
Ρίμα Για Χρήμα 2 (2009)

Mixtapes:
Mixtape Vol.:0 (2005)
Mixtape Vol. 1 (2005)
Mixtape Vol.2: Μισά Λεφτά/Διπλή Μαγκιά (2005)
Ειν’ Ο Man (2009)
Exclusive MixTape (2011)
Athens Finest (2011)
Demos For Memos (2017)

με τους Ζωντανούς Νεκρούς

Studio albums:
Ο Πρώτος Τόμος (1998)

EPs:
ΖΝ Εντολές/Στην Χώρα Των Καλύτερων MCs (1998)
Πάσα Ντουμάνια/Παραισθήσεις (2015)

Compilations:
Θαμμένα Ξεχασμένα

με τα Τιγρέ Σποράκια

Albums:
Θεωρία Και Πράξη (2003)
Όνομα Και Πράμα (2011) [with band]
Όνομα Και Πράμα, Vol. 1 (2020)

Collaborative albums:
Το Σχολείο (2004) [με τον Χαρμάνη]

Δισκογραφία Phyrosun

Studio albums:
Πυρ & Μανία (2011)
Το Πύραμα (2013)
Φλέγον Θέμα (2015)
Η Κάθαρση (2020)

Mixtapes:
Σίγμα Κατατεθέν (2008)

με τους Tang-Ram

Studio albums:
Ρίμα-Τάι (2004)
Εκτός Ελέγχου (2006)

EPs:
Νέες Τεχνικές (2001)

H συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
5
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail