Μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο video clip του Infinik με τίτλο “Wakanda” σε συνεργασία με τον MC Yinka, σε σκηνοθεσία του Nebo Vision και κυκλοφορεί μέσω του ανεξάρτητου NuFunk Label Radical Breaks.

Westside walk, Westside talk, Westside flava. O Infinik, παρουσιάζει ένα fresh NuFunk video clip καβαλώντας μαζί με τον MC Yinka και το crew μία Dodge του ’60 μας ταξιδεύει στο μακρινό LA με τροπικά χρώματα στα πουκάμισα κι ένα δυνατό gfunk beat. Μοναδικά raps για τα Δυτικά της Αθήνας, την αγάπη για την κουλτούρα του Hip-Hop, την καύλα να μην το βάζεις κάτω όσα εμπόδια και να σου στήνουν. Η Αθήνα είναι NuFunk και το δείχνουν οι φοίνικες που μόλις ξεκίνησαν να φυτρώνουν στα δυτικά. Είναι ο νέος ήχος της πόλης, ο ήχος που δίνει groove, δροσίζει τα ποτά και δίνει δύναμη ενάντια στην κουλτούρα της γκρίνιας και της παραιίτησης. Το Radical Breaks το έχει μυριστεί εδώ και χρόνια φροντίζοντας συνεχώς με τις κυκλοφορίες της να δημιουργεί το vibe και να εξελίσσει το όραμα του NuFunk.

O Infinik την Κυριακή 5/7 θα βρεθεί στο Stage του Φεστιβάλ Αναιρέσεις μαζί με το υπόλοιπο Radical Breaks για ένα NuFunk street act με όνομα WEST ATH Tropics. Μαζί τους στην σκηνή artists όπως o Austin Moderns, ο Ghetto Rock, η Unchanged ATH, ο Tony Graves και χορευτές από το κορυφαίο breakdance crew Waveomatics για μία ξεχωριστή hip-hop performance.
Get up on the wave!


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

omg omg
0
omg
love love
0
love
lol lol
0
lol
fail fail
0
fail
Hlektronio